Easy Web Search
Image default
Dienstverlening

Eenvoudig overstappen naar een goedkoper alles in 1 pakket

Zoals je ongetwijfeld weet, biedt een alles in 1 pakket waarbij je één contract hebt voor je vaste telefonie, televisie en internet veel voordelen. Je ervaart bijvoorbeeld het gemak van minder papierwerk dankzij de enkele maandelijkse rekening die je ontvangt. Daarnaast profiteer je natuurlijk van een goedkopere prijs door middel van de pakketkorting. Wil jij ook die voordelen ervaren? Ben je echter bang om de overstap te maken, omdat je denkt dat dit moeilijk is? Dat je veel zelf moet regelen met zowel je oude provider als je nieuwe? Maak je geen zorgen! In de meeste gevallen is de overstap heel simpel. De oude provider en je nieuwe regelen alles onderling en jij komt nooit te zitten zonder internet, televisie of vaste telefonie. Wacht dus niet langer en ga voor een alles in 1 pakket!

In enkele muisklikken het perfecte pakket vinden

Wil jij weten welk alles in 1 pakket het best past bij jouw situatie? Dit doe je door de verschillende pakketten van alle Nederlandse providers te vergelijken. Ook dit is weer zeer simpel: je hoeft enkel naar Allesin1pakketvergelijken.nl te gaan. Op deze onafhankelijke website kun je in enkele muisklikken de verschillende pakketten vergelijken dankzij handige filteropties. Zo kies je zelf of je gaat voor een zo goedkoop mogelijk pakket of een pakket dat je het meeste kan bieden. Hoe het werkt? Je hebt twee opties: de postcodecheck invullen voor een persoonlijk resultaat of de overzichtspagina’s met de top 3 beste of goedkoopste pakketten bekijken.

Doe de postcodecheck en maak de overstap

Door de postcodecheck in te vullen, krijg je een handig overzicht van welke alles in 1 pakketten verkrijgbaar zijn op jouw adres. Alle resultaten worden automatisch gesorteerd op basis van prijs, met de goedkoopste bovenaan. Bij elk alles in 1 pakket zie je wat precies inbegrepen is, en hoeveel je voor elk deel betaalt. Zoek je een specifiek pakket? Bijvoorbeeld een met nummerbehoud, glasvezelinternetverbinding of met veel HD-zenders? Gebruik dan de filters links op de pagina. Zo vind je in enkele muisklikken jouw perfecte alles in 1 pakket en kun je snel de overstap maken. Via de website van Allesin1pakketvergelijken.nl gebeurt deze overstap volledig automatisch. Ontdek het zelf en vergelijk snel de verschillende pakketten.