Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Een opslagruimte voor je bedrijf

Wanneer je als bedrijf wilt uitbreiden of verhuizen herken je het probleem vast wel: waar ga je al je bedrijfsspullen tijdelijk opslaan? Op dat moment is het verstandig om een opslagruimte te huren, waarom? Dat vertellen we je graag in dit artikel.

Seizoensgebonden opslag

Als je als bedrijf werkt met collecties of seizoensgebonden artikelen, moet je deze kwijt kunnen wanneer deze niet meer in de winkel passen. Door het huren van een opslagruimte heb je de mogelijkheid om in de winter je zomervoorraad veilig op te bergen.

Archief opslag

In onze moderne tijd wordt administratie steeds meer en vaker digitaal opgeslagen. Echter blijft papier archief de komende jaren grotendeels bestaan. Formulieren van de belastingdienst moeten bijvoorbeeld 7 jaar bewaard worden. Het is dan geen overbodige luxe om dit gelijk op een veilige plek op te slaan.

Gereedschap en apparatuur

Voor sommige bedrijven zijn gereedschap en apparatuur essentieel voor de bedrijfsvoering. Het is dan van groot belang dat deze spullen veilig en droog bewaard kunnen worden. Het bewaren van gereedschap en apparatuur in je werk bus of garage brengt namelijk onnodige risico’s met zich mee.

Veiligheid

Bij voorgaande redenen om een opslagruimte te huren, kwam steeds een belangrijk onderdeel terug: veiligheid. Wanneer je over een groot bedrijfspand beschikt, is veilig opslaan van jouw spullen geen grote moeite. Echter wanneer je over een klein bedrijfspand beschikt, wordt het veilig opbergen van bijvoorbeeld documenten of gereedschap al een stuk moeilijker. Ben je nu gevestigd in de omgeving van Maastricht, dan kun je door middel van opslag maastricht meerdere opslagmogelijkheden vinden.

https://cargo-care.nl/opslagruimte-maastricht/