Easy Web Search
Image default
Auto's en Motoren

Een Nissan occasion is een betrouwbare occasio

Mensen die zich regelmatig op de hoogte stellen van het laatste  auto nieuws, weten al lang dat Nissan samen met Renault en Mitsubishi de zogenaamde Renault-Nissan-Mitsubishi Alliance vormt en daarmee behoort tot de grootste autoproducenten ter wereld.

Een compacte Micra of de imposante SUV X-Trail?

Nissan is al lang niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Elke keer moet het Japanse automerk de concurrentie aangaan met modellen van de merken Volkswagen, Ford, Hyundai en Peugeot en telkens weer weet Nissan het hoofd boven water te houden. Wie het over een Nissan occasion heeft, de denkt onwillekeurig aan uitvoeringen als de Qashqai, de compacte Nissan Micra, de Juke, Leaf, X-Trail en Note, om maar een paar van de talrijke Nissan uitvoeringen te noemen. Is de Micra een zeer compacte uitvoering, in de SUV X-Trail heeft Nissan daarentegen een gigant aan boord. Nissan biedt in de Leaf een volledig elektrische auto, terwijl je uitvoeringen als de Skyline en 350Z kunt beschouwen als rasechte sportauto’s.

De Juke en de Qashqai zijn bijzonder populaire Nissan occasions

Er zijn veel Nissan occasions beschikbaar en telkens weer blijkt de auto betrouwbaar. Wat betreft de gebruikte Nissans blijken de Juke en Qashqai erg populair. Mocht je overigens bij een handelaar stuiten op een Datsun, weet dan dat dit in feite een Nissan is want in het verleden verkocht Nissan ook auto’s onder deze naam. Voordeel van het aanschaffen van een gebruikte Nissan is dat ze weliswaar heel veel te bieden hebben, maar afgezet tegen de concurrentie vaak aantrekkelijker geprijsd zijn.

Garantie op je Nissan occasion

Niet zelden krijg je op een Nissan occasion ook nog gewoon garantie. Dat zegt veel, zo niet alles, over de kwaliteit van de aangeboden tweedehands Nissan. Die kun je dus met een gerust hart kopen en daar ga je heel lang plezier aan beleven.