Easy Web Search
Image default
Verbouwen

Een nieuwe generatie verhuisdozen

De ouderwetste verhuisdoos van de bouwmarkt kennen we allemaal wel. De verhuisdoos die je in elkaar moet vouwen en doorzakt bij de minste belading. De irritaties lopen al hoog op bij de gedachten dat je jouw hele inboedel moet gaan verhuizen met deze zwakke dozen. Geef zorgen! Een nieuwe generatie verhuisdozen is tegenwoordig eenvoudig via internet te bestellen. Een verhuisdoos die wel als jouw spullen naar je nieuwe woning brengt zonder door te scheuren of schade te veroorzaken.

 

Autolock bodem 

 

Niet alleen zijn deze nieuwe verhuisdozen velen malen sterker, maar zet je deze binnen één enkele seconden in elkaar. Omdat alle dozen zijn voorzien van een autolock boden Kun je deze snel in elkaar vouwen en direct beginnen met inpakken. De boden is dubbel verstevigd waardoor deze niet door zal zakken bij een zware belading.

 

Gerecycled karton 

 

Niet alleen is deze verhuisdoos binnen een mum van tijd klaar voor gebruik. Wanneer je kiest voor deze moderne verhuisdoos kies je ook nog eens voor feest duurzame verhuisdoos. Alle dozen zijn gemaakt van 100% gerecycled karton. Doordat de verhuisdozen zijn gemaakt van dubbelgolf extra sterk karton kun je deze ook nog eens toto wel vijf keer gebruiken, wat deze verhuisdozen nóg duurzamer maakt.

 

Tot slot zijn de verhuisdozen voorzien van een zelf- sluitende bovenkant waardoor je voor het sluiten van deze verhuisdozen geen tape nodig hebt. Plak een sticker op de bovenkant en schrijf hierop wat zich in de doos bevindt. 

 

https://verhuisdozen.store/