Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Droogloopmat op maat voor jouw huis

Bij jou thuis kun je een droogloopmat op maat hebben. Je bestelt een droogloopmat eenvoudig online of in de winkel. Een droogloopmat op maat zorgt dat vuil en vocht zo veel mogelijk buiten gehouden wordt. Ook na een regenbui. Het maakt dus niet uit of je net van een lange fietstocht in de regen thuiskomt of net van de auto naar de voordeur bent gelopen. Een droogloopmat op maat kan voor iedereen van pas komen. De droogloopmat leg je binnen bij de deur. Dat kan bij de voordeur of de achterdeur. 

 

Wat is een droogloopmat?

Een droogloopmat is bedoeld om je schoenen droog te maken. Vandaar dat de droogloopmat vaak binnen ligt. Je kunt ook kiezen om een droogloopmat op maat buiten te leggen, daar is natuurlijk niets op tegen. Een droogloopmat zorgt voor droge schoenen. Althans, voor een deel. Helemaal droog worden kletsnatte schoenen natuurlijk niet. Maar het scheelt in ieder geval de natte voeten op de vloer binnen in huis. En daarvoor heb je natuurlijk een droogloopmat op maat.

 

Waarom op maat?

Er zijn ook standaardformaat droogloopmatten. Maar een droogloopmat op maat heeft mooie voordelen. Vooral het feit dat je hem precies kunt afstemmen op het formaat van jouw hal of deur. Het ziet er natuurlijk treurig uit als je mat net smaller is dan je deur of, wanneer je kiest voor een bredere mat, net smaller dan de gang. Met een droogloopmat op maat heb je dit soort problemen helemaal niet. Een droogloopmat op maat wordt geleverd met de door jou bepaalde afmetingen. Zo oogt het tot in de puntjes bij je deur. 

 

Droogloopmat versus schoonloopmat

Een droogloopmat is iets anders dan een schoonloopmat. Beide zorgen voor vochtopname en vegen vuil van de schoenen. Maar een droogloopmat is vooral gericht op vocht en een schoonloopmat vooral op vuil. 

 

Kijk op de website van BEUK Meubels voor scherpe prijzen.