Easy Web Search
Image default
Auto's en Motoren

Dit zijn dé beste oldtimershows ter wereld

Oldtimers, het gaat niet alleen om het rijden in deze prachtige auto’s, het gaat ook om het bewonderen en waarderen van het vakmanschap. In deze blog vertellen wij over de beste oldtimershows ter wereld die u als liefhebber zeker eens een keer bezocht moet hebben. Van Pebble Beach tot Concours d’Elegance, stuk voor stuk zijn het prestigieuze evenementen voor autoliefhebbers.

Pebble Beach

Pebble Beach is een van de beroemdste oldtimershows ter wereld. Het vindt elk jaar in augustus plaats in Pebble Beach in Californië (Verenigde Staten). Dit evenement trekt elk jaar de meest prachtige klassieke auto’s ter wereld aan. Als je het geluk hebt hier aanwezig te zijn, zie alles. Van Ferrari’s tot Porsches, het staat hier allemaal tentoongesteld.

Concours d’Elegance

Concours d’Elegance is een andere bekende oldtimershow die plaatsvindt in Parijs (Frankrijk). Tijdens dit evenement kijkt u uw ogen uit bij het grote aanbod aan pracht en praal. U ziet hier talloze klassieke auto’s, waaronder vele zeldzame en unieke modellen.

Goodwood Revival

De Goodwood Revival is een historisch motorsportevenement dat elk jaar plaatsvindt op het Goodwood Circuit in West Sussex, Engeland. Het evenement viert de hoogtijdagen van de motorsport, met coureurs en rijders die kledij uit die tijd dragen en rijden in klassieke auto’s uit de jaren 1940, 1950 en 1960. Het circuit wordt omgetoverd tot een levend museum, met klassieke auto’s, vliegtuigen en andere voertuigen tentoongesteld.

Amelia Island Concours d’Elegance in Florida

Elk jaar trekken autoliefhebbers van over de hele wereld naar Amelia Island in Florida voor het Amelia Island Concours d’Elegance. Dit evenement is een must voor iedereen die van klassieke auto’s houdt, want het biedt een aantal van de mooiste exemplaren van oldtimers ooit op één plaats bijeengebracht. Een

Heeft u niet de portemonnee om zelf een oldtimer te kopen of het geluk om één van deze prestigieuze shows te bezoeken? Dan kunt wél een klassieke auto huren en genieten van het prachtige vakmanschap tijdens het rijden door ons prachtige kikkerlandje.

https://adremlimburg.nl/goedkoop-huren/klassieke-auto-huren/