Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Decortegels: alle info op een rijtje

Hoewel decortegels niet nieuw zijn in de interieur wereld, zien we toch vaker bijzondere creaties. Omdat er steeds meer mogelijkheden zijn met deze creatieve manier van betegelen, wordt er dus ook steeds meer voor gekozen. Ben jij op zoek naar de beste manier om jouw badkamer, keuken of andere ruimte een nieuwe uitstraling te geven? Bekijk dan zeker eens de voordelen van decortegels. In dit artikel vertellen we je hier graag meer over en geven we tips voor inspiratie in huis. Ook lees je meer over de decortegels die De Tegel Boutique aanbiedt.

De voordelen van decortegels

Het grootste voordeel van decortegels, is de unieke creaties die je hiermee kunt maken. Of het nu gaat om tegels op de badkamervloer, tegen de wand bij het toilet, of als aanvulling op de nieuwe kasten in de keuken. Er is voor elke ruimte iets mogelijk, precies zoals jij het wilt. Decortegels wijken af van het standaard plaatje van een effen kleur. Op die manier kun je ervoor kiezen bijvoorbeeld 1 wand in de ruimte te laten betegelen met decortegels in een bijzondere kleur, met een bijzondere opdruk, of met een speciaal reliëf. Een ander voordeel van decortegels is dus ook dat de ruimte in jouw huis uniek zal zijn en je niet snel terug zult zien in andere woningen. Daarnaast zijn decortegels in verschillende maten verkrijgbaar en passen ze altijd waar jij ze wilt hebben. De tegelzetter zal de tegels ook kunnen slijpen om ze passend te maken. Dat is een proces dat veel sneller is gedaan, dan het op maat zagen van hout bijvoorbeeld.

Decortegels in de badkamer, keuken, of…

Wanneer je denkt aan decortegels, denk je waarschijnlijk al snel aan de ruimtes met sanitair. Daar worden de tegels ook het meest gebruikt, dus zo gek is dat niet. Echter zijn decortegels voor alle ruimtes geschikt, omdat ze een aanvulling zijn op jouw interieur. Er is een brede keuze aan kleuren en opdruk, waardoor je net dat beetje extra geeft aan een kamer in huis. Decortegels zijn zowel te gebruiken op de muren als de vloeren in huis, mits de ondergrond gelijk is. Een mooie trend is het verwerken van decortegels als band op de muren bij het toilet of in de badkamer. Maar decortegels tussen de bovenkasten en het aanrecht in de keuken geven net zo’n mooi effect. Heb je misschien een kleine wand in de woonkamer, die je een speciale draai wilt geven? Kies dan voor decortegels! Deze zijn gemakkelijk te matchen met andere accessoires in de woonkamer en je hebt geen gedoe met behang of muurschilderingen.

Decortegels van De Tegel Boutique

Bij De Tegel Boutique kun je prachtige decortegels kopen van hoge kwaliteit. Deze zijn in verschillende formaten te koop, zodat jouw project in huis snel en secuur afgerond wordt. Wij hebben decortegels met afmetingen van onder meer 20 bij 20, 20 bij 50, 30 bij 90 of 44,2 bij 44,2. Een rechthoekige tegel geeft weer een ander effect dan een vierkante tegel, waardoor de ruimte ook anders oogt. Onze tegels zijn van keramiek en hebben elk een andere look. Denk bijvoorbeeld aan een natuursteen look, een matte finish of juist een glanzende finish. Weet jij al welke decortegel het wordt voor jou?

https://www.detegelboutique.nl/decortegels