Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Containerwoning – een echt alternatief

 
Voor elke behoefte en elke smaak is er een oplossing op maat, die we graag samen met u uitwerken, bouwen en adviseren. Kies uit de vele mogelijkheden, onze plattegrondvarianten, verschillende materialen (bijv. hout of staal) en maak van uw containerwoning iets heel individueel of speciaals.

Onze containerwoningen worden gebouwd van hoogwaardige grondstoffen en passen zich door de grote keuze aan uw gewenste of bestaande omgeving perfect aan door de grote keuze aan geveltypen.

Wat zijn containerwoningen?  En wat zijn hun voordelen? Het nieuw ontwikkelde containerhuis biedt u een uiterst moderne werk-, woon- of leefruimte waarin u zich gewoon thuis zult voelen. Of het nu gaat om een vakantiewoning, kantoor, logeerkamer, wellnessruimte of voor vaste kampeerders als stacaravan.

 

Heeft u vragen over onze containerwoningen ?

Containerwoning staat voor “duurzaamheid” en “moderne woningbouw”. Zo zijn de componenten “duurzaamheid” en “modern wonen” volledig in harmonie met elkaar. Een zeer belangrijk voordeel van containerhuizen is de blik in de toekomst. Dit blijkt uit de gestandaardiseerde naleving van de EnEV (Energiebesparingsopdracht) en de minimale eis van de brandbeveiligingsklasse F30, in de volle omvang.
 
Deze eigenschappen onderscheiden ons containerwoning en maken het uiterst ecologisch. Ecologisch bouwen is sowieso een groot thema in Duitsland, dat ook in de toekomst steeds belangrijker zal worden. Bovendien kunnen moderne materialen snel en eenvoudig worden geinstalleerd of achteraf worden ingebouwd, zodat alles state-of-the-art blijft of achteraf kan worden ingebouwd.

Modulaire opbouw van uw containerwoning

Door de modulaire opbouw is de uitbreiding of verbouwing om het huis uit te breiden geen groot probleem meer. Ons containerwoning is eenvoudig en gemakkelijk op te bouwen of te plaatsen op punt- of strokenfunderingen.
 
Dit is een bijkomend voordeel, omdat punt- of bandfunderingen goedkoper zijn dan andere funderingsvarianten en de grondwerken laag worden gehouden. Het feit dat de meeste Containerwoningen in de fabriek geprefabriceerd en geassembleerd worden, betekent dat er niet alleen weinig afval op de bouwplaats is, maar dat de bouw ook zeer snel gaat.
 
Een tijdbesparende route die niet alleen snel maar ook zeer efficient is. Een andere positieve eigenschap is dat ze variabel kunnen worden ingesteld, vergroot of verkleind. In het geval van een verandering van woonplaats of verblijfplaats is een verhuizing geen probleem, omdat deze zeer eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten is. Containerwoningen kunnen zowel op een vlak perceel als op een heuvelachtig perceel worden gebouwd.