Easy Web Search
Image default
Woningen

De voordelen van muggen- en vliegenhorren op een rij

Een hor is om veel redenen een absolute aanwinst in ieder huis. Vooral tijdens de lente en in de zomer, wanneer er weer veel insecten zijn, heb je veel baat bij een hor. Wat zijn de belangrijkste voordelen van een hor? Dat lees je hier!

1: Wel frisse lucht, geen insecten

Horren zijn een ideale oplossing bij hogere temperaturen. Je ervaart namelijk wel de mogelijkheid om frisse lucht in huis te laten zonder dat je de kans hebt dat er insecten binnenkomen. Een hor is gemaakt van gaas dat wel lucht doorlaat maar verder niets anders. Na een warme dag kun je de ramen volop openzetten zonder dat je bang hoeft te zijn dat muggen, vliegen of wespen naar binnen komen.

2: Heel veel soorten

Bij het uitkiezen van een hor kun je uit heel veel verschillende soorten kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld een kant-en-klare hor bestellen, die je direct op je raam kunt plaatsen. Maar een vliegenraam kan ook op maat worden gemaakt. Deze horren kun je vervolgens zelf op je ramen monteren.

Daarnaast kies je ook uit heel veel materialen en kleuren zodat je altijd een hor vindt die aan jouw wensen voldoet.

3: Duurzaam en zonder pollen

Een goede hor heeft nog meer voordelen. Zo zijn er veel horren op de markt die op duurzame wijze zijn gemaakt. Ook zijn ze gemaakt van speciaal gaas dat maar liefst 90% van de pollen in de lucht tegenhoudt. Dit betekent dat je tijdens periodes van hooikoorts ook veel baat hebt bij het gebruik van een goede hor.

https://www.vliegenraamshop.be/