Easy Web Search
Image default
Gezondheid

De lekkerste smoothie recepten

Wist je dat je op de website van Shakes on Wheels de lekkerste smoothie recepten kunt vinden?

Shakes on Wheels maakt sinds 2014 de lekkerste smoothies op evenementen, beurzen, bedrijven en festivals. En nu delen ze deze kennis ook met jou. 

Voor elke gelegenheid bedenken ze een passende smoothie. Zo hebben bedenken ze smoothies met alle feestdagen. Voor aankomend weekend ben je nog net op tijd om hun paas smoothie te proberen.

Op de website vind je ook allerlei tips om de perfecte smoothie te kunnen maken. Zo kan je zowel vers en vries fruit gebruiken en leer je over de juiste verhoudingen.

Hou je van zoet of juist van zuur, of van romig? Er is voor eenieder wat wils.

Shakes on Wheels is van nature natuurlijk een smoothie cateraar, zij maken alle smoothies zelf. Maar nu delen ze al die kennis ook met jou zodat jij thuis aan de slag kan met een blender.

Al hun recepten vind je dan ook gemakkelijk onder het kopje ‘smoothie recepten‘ op de hoofdpagina. Je vind daar genoeg inspiratie om een flink tijdje zelf lekker aan de slag te gaan. 

Voor nu wensen we je veel plezier met de paas smoothie en het paasweekend! Ga lekker eitjes zoeken met je familie en vergeet niet een gezonde smoothie te drinken!