Easy Web Search
Image default
Beauty en verzorging

Botox kan iedereen gebruiken

Vandaag de dag kent iedereen het fenomeen botox wel en inmiddels rust er ook al geen taboe meer op. Over het algemeen wordt niemand meer raar aangekeken wanneer hij of zij botox injecties hebben genomen. Mensen dragen ook make-up om te voldoen aan een bepaald schoonheidsideaal dus waarom zou iemand niet botox kunnen laten inspuiten om wat rimpeltjes weg te werken? Wanneer iemand zich daar beter door gaat voelen heeft diegene natuurlijk alle recht om het te doen. Botox en fillers kun je in alle delen van het gezicht laten inspuiten: het voorhoofd, de kin, de mondhoeken of de wenkbrauwen. Je kunt met botox dus praktisch alles in je gezicht.

 

Botox is daarom dan ook heel erg geliefd bij beroemde mensen. Deze mensen staan veel in de publieke aandacht waardoor ze natuurlijk goed voor de dag willen komen. Om zo goed en vitaal mogelijk voor de dag te komen voor het grote publiek gebruiken zij dus vaak botox, fillers of plastische chirurgie. Deze mensen hebben natuurlijk ook het budget ervoor. Botox wordt veelal gezien als iets wat voor de rijkere mensen is, echter is het tegenwoordig goed te betalen. Het is voor veel mensen toegankelijk.

 

De prijs is over het algemeen wel afhankelijk van meerdere factoren zoals bijvoorbeeld het merk van de botox die wordt gebruikt, de zone die je onder handen laat nemen en de hoeveelheid van de zones. Dit maakt verschil in de botox kosten.

 

Een bekend A botox merk is het merk Bocouture. De prijzen liggen normaal ongeveer rond dezelfde prijzen als de rest van de A merken. Er is nu echter ook een aanbieding waardoor de Bocouture kosten nu lager liggen. Een halve zone kost nu € 50,-. Bij een volledige zone betaal je € 85,- en voor twee zones betaal je zo’n € 170,-. Voor drie zones betaal je op het moment € 225,-. Per extra zone wordt de zone dus elke keer iets goedkoper. Het is uiteraard nog niet goedkoop te noemen maar mensen denken vaak dat het een stuk duurder is dan het eigenlijk echt is.

https://faceland.nl/