Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Beschermers voor onder je stoelen

Wanneer je net een nieuwe vloer hebt laten leggen in je woonkamer herken je het vast wel; de krasjes op je vloer van de stoelen. De stoelen schuiven constant over de vloer waardoor er kleine krasjes ontstaan en dat wil je niet meer, je vloer is immer net nieuw. Niet alleen je stoelen beschadigen de vloer, ook andere meubels kunnen dit veroorzaken. Toch zijn het voornamelijk de stoelen. Wanneer je dit herkent, kun je je vloer daarom maar beter zo snel mogelijk beschermen. Zo voorkom je dat er straks grote krassen op de vloer zitten en de vloer niet meer netjes eruit ziet. Ben je benieuwd hoe je je vloer op een makkelijke manier kunt beschermen? Lees dan verder.

 

Beschermdoppen

Stoelpootbeschermers zijn er in allerlei soorten en maten. De stoelpootbeschermers komen eigenlijk altijd in de vorm van beschermdoppen. Dit zijn stoelpootbeschermers die je gemakkelijk kan bevestigen. Een voorbeeld van beschermdoppen zijn de rubberen stoeldoppen. Alle stoelpootbeschermers zijn in ieder geval zo gemaakt dat ze gangbaar zijn voor bijna alle soorten tafels en stoelen. Wat voor een soort tafels en stoelen je ook hebt in je woning, er zijn stoelpootbeschermers die erbij passen. Wanneer je kiest voor beschermdoppen zorg je er automatisch voor dat je vloer voortaan krasvrij blijft. Zo kun je weer met een gerust hart je stoel naar achteren schuiven.

 

Meten

Beschermdoppen kun je gemakkelijk online bestellen via bijvoorbeeld de stoeldop shop. De webshop heeft ook een meethulp. Zo kun je de diameter van de buis gemakkelijk stap voor stap opmeten. Je kunt bovendien een meetlint uitprinten op de website als je er geen hebt. Wanneer je er niet helemaal uitkomt, kun je altijd om advies vragen. Het team van de webshop denkt dan met je mee, zowel met de afmetingen als met het soort beschermdop.