Easy Web Search
Image default
Banen en opleidingen

EPLAN Hardware Engineer

EPLAN Hardware Engineer

HBO of hoger
Medior niveau
Vast contract
Salaris in overleg
40 uur p/w

Functieomschrijving

Verantwoordelijk, gezamenlijk met jouw collega ’s voor de ontwikkeling en het onderhoud van machinebesturingen. Je werkt binnenshuis een multidisciplinair team. Je werkt zowel eenvoudige en complexe technische ontwerpen uit als elektrotechnische tekeningen. Verantwoordelijkheden en complexiteit onzelfstandig van jouw ervaring. We traceren zowel juniors, mediors als seniors. Je stelt productdocumentatie op ( bv materiaallijsten en revisiebeheer ) en zorgt voor het onderhoud hiervan.

Functie-eisen
actuele cognitie van het ecad-pakket eplan p8. Ervaring met het ontwerpen en uitrekenen van besturingen mbv eplan p8. Kent hoe het is om met vreugde en welslagen te werken met multidisciplinaire teams. Analytisch sterk communicatief behendig, helder en eenduidig de essentie kunnen overbrengen. Goede zelfbeheersing van de nederlandse en engelse taal in woord en schrift. Taalbeheersing vereist : nederlands, engels

Bedrijfsprofiel
Moba is wereldmarktleider in eiersorteer-, verpakkingsmachines en brekers voor de verwerking van eieren. Van ontwerp, ontwikkeling, installatie tot service. Wereldomvattend een marktaandeel van 70 %. Ruim 3. 000 machines verspreid over meer dan 90 landen verbruiken ca 1 mld eieren per dag. Hoofdvestiging in barneveld.

Bedrijfscultuur
al sinds de oprichting van moba in 1947 staan innovation, kwaliteit en een uitstekende service centraal. Mondiaal actief en eeuwig sluit bij de klant. Vitaal dat medewerkers zich thuis tasten bij moba en met lust naar het werk gaan.

Informeel.
Kernwaarden moba : je toont eigenaarschap in je werk, bent innovatief en werkt gezamenlijk met je team.

Arbeidsvoorwaarden

Goed salaris. 27 vakantiedagen en 13 adv dagen. Vaste eindejaarsuitkering. Ruime pensioenregeling, collectieve verzekeringen. Aandacht voor persoonlijke ontstaan, opleidingen en activiteit.

https://www.vindazo.nl/keywords/hardware-engineer.html