Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Alles wat een glazenwasser nodig heeft

Alle benodigdheden voor uw glazenwassersbedrijf

Als glazenwasser is het belangrijk de juiste materialen te hebben. Om overal bij te kunnen heeft u bijvoorbeeld een tuckerpole nodig. Daarmee kunt u de ramen van ieder soort gebouw, hoog of laag, wassen.

Telescoopstelen

Een telescoopsteel, ook wel een tuckerpole genoemd, is onmisbaar als glazenwasser. Telescoopstelen worden bij de Telewash Winkel standaard geleverd met een waterslang, hoekadapter, steelslang en rectus 21 steeknippel. Met een telescoopsteel spuit u water met gemak extreem krachtig op de ramen. Dankzij de borstel aan de tuckerpole gaat het reinigen van de ramen ook zeer efficiënt. Met behulp van een telescoopsteel weet u zeker dat alle ramen brandschoon worden.

Watertank

Glazenwassers hebben naast de juiste materialen natuurlijk ook water nodig. Om water (of andere vloeistoffen) te vervoeren is een watertank van 1000 liter ideaal. Met zo’n watertank kunt u even vooruit. De watertank is gemaakt van kunststof. Het voordeel daarvan is dat u de tank goed schoon kunt houden. De watertanks worden standaard geleverd met een aansluiting van een 12 mm slangpilaar. Het enige dat u dan nog nodig heeft, is een kraantje dat u op de watertank kunt bevestigen. Vervolgens kunt u gewoon aan de slag.

Voor welke tuckerpole gaat u?

Telescoopstelen komen in verschillende lengtes. Het is daarom belangrijk van tevoren te bedenken welke lengte u het fijnste vindt. U kunt gaan voor een tuckerpole van 1 meter, maar u kunt ook voor een lange steel van 10 meter kiezen. Wanneer u kiest, is het ook van groot belang dat u op een aantal zaken let. Namelijk: gebruiksgemak, stevigheid, ergonomie en prijs/kwaliteitsverhouding. U wilt namelijk niet een tuckerpole die u bijvoorbeeld niet gemakkelijk kunt uitschuiven. Om écht het totaalpakket te hebben, kunt u ook nog kijken naar handborstels, speciale rekken voor de telescoopstelen en verschillende adapters.

https://www.telewashwinkel.nl/