Voordelen van kabelmanagement voor kantoor en andere werkruimtes

By | april 17, 2018

Kies ook voor de kwalitatieve producten van Bowerkt! U geniet dan van de vele voordelen van kabelmanagement. Het kabelmanagement op uw kantoor is goed geregeld. Want naast een opgeruimde werkruimte biedt het ook het nodige overzicht. Daarnaast wordt het schoonmaken eenvoudiger. De kans op brandgevaar en struikelgevaar neemt af. En de werkplekken van uw team zijn overzichtelijk en stralen rust uit. Heeft u het kabelmanagement op kantoor geregeld, maar ervaart u geluidsoverlast? Ook dit is binnen no-time geregeld. Laat de akoestiek verbeteren met zogenoemde akoestiek-wanden op kantoor of kies voor betere akoestiek dankzij planten in een kantoortuin. Zo creëert u een prettig werkklimaat. 

Een ruime collectie aan wanden om de akoestiek te verbeteren op het kantoor

Er kan op verschillende werkplekken veel geluidsoverlast ontstaan. Er is gelukkig een oplossing: flexibele wanden. Met een rustige of juist opfleurende print, u kiest maar! Het verbeteren van de akoestiek op kantoor mag zeker gezien worden. Wilt u een jonge en frisse uitstraling op kantoor? Kies dan voor panelen met dierenprints of prints gebaseerd op de natuur. Bent u eigenaar van een groot bedrijfspand, maar weet u niet zo goed hoe de ruimte efficiënt kan worden benut? Kies dan voor creatieve werkplekken in de vorm van huisjes of hokjes. Combineer de creatieve werkplekken met kabelmanagement en uw kantoor ziet er prachtig uit! 

Met een gedegen ontwerpplan kunt u uw akoestiek verbeteren op kantoor

Gaat u verhuizen naar een nieuw pand dat ingericht moet worden? Of heeft u gewoonweg meer ruimte nodig in uw huidige pand? Laat Bowerkt een compleet nieuwe kantoorinrichting ontwerpen. Gezamenlijk bekijkt men met u hoe ze bijvoorbeeld de akoestiek voor u kunnen verbeteren op kantoor. Daarnaast kan er met u ook gekeken worden naar het meubilair. Ziet uw kantoor er momenteel erg rommelig uit door losse kabels op de bureautafels en vloer? Dan is kabelmanagement op kantoor dé uitkomst. Uw werkplek ziet er opgeruimd uit en is werkelijk waar om door een ringetje te halen dankzij het nieuwe ontwerp. Zo kunt u op een prettige manier werken.