Category Archives: Zakelijke dienstverlening

U kunt ons altijd bellen voor een schoonmaakklus die spoed hoeft

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Inmiddels voeren honderden professionele Allesreiniger schoonmaakwerkzaamheden uit voor bedrijven door heel Nederland in verschillende branches. Met Hofkens HIG hoeft u zich geen zorgen te maken over vieze bedrijfsruimtes. Wij zorgen nemen al uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen. Wat zijn de voordelen van Hofkens HIG? Lees het hier! Werkomgevingen… Read More »

Een gebruiksvriendelijke en betaalbare tijdregistratie

U heeft veel parttime- en flexmedewerkers. Ook werken er vaak mensen over. Dit zorgt ervoor dat u het overzicht helemaal kwijt bent. Van Bragt Time heeft een oplossing voor u! Een gebruiksvriendelijke en betaalbare tijdregistratie om de gewerkte tijd gemakkelijk te beheren en te verwerken: Immotix Time-Advanced. Een volledig en compleet tijdregistratie pakket voor elke… Read More »

Voordelen van kabelmanagement voor kantoor en andere werkruimtes

Kies ook voor de kwalitatieve producten van Bowerkt! U geniet dan van de vele voordelen van kabelmanagement. Het kabelmanagement op uw kantoor is goed geregeld. Want naast een opgeruimde werkruimte biedt het ook het nodige overzicht. Daarnaast wordt het schoonmaken eenvoudiger. De kans op brandgevaar en struikelgevaar neemt af. En de werkplekken van uw team… Read More »

BIM tekenen leidt tot succesvolle communicatie tussen verschillende partijen

Kwaliteit, betrokkenheid en daadkracht van bv3 projectsupport staat in ieder project centraal. Hierdoor bent u verzekerd van een succesvol resultaat. In de bouw is het halen van deadlines een van de meest belangrijke doelen. Tegelijkertijd worden deze deadlines vaak niet gehaald. Problemen tijdens de constructie, onduidelijke communicatie tussen verschillende specialisten, of zelfs een compleet gebrek… Read More »

Bij Hofkens HIG kunt u terecht voor een schoonmaakprogramma op maat

Al uw schoonmaak onder één dak? Met Hofkens HIG besteed u al uw schoonmaakwerk zorgeloos uit. Geen zorgen meer over het schoonmaken én schoonhouden van uw bedrijfsruimte of kantoorpand. Maar wat zijn de voordelen van schoonmaak uitbesteden aan Hofkens HIG? Voor welke schoonmaakwerkzaamheden kunt u precies bij Hofkens HIG terecht en wat kunt u verwachten… Read More »

Ondersteuning op allerlei vlakken van de software ontwikkelaar

Als u op zoek bent naar een interne app en software ontwikkelaar of een ander IT Professional, wilt u natuurlijk een ervaren bedrijf inschakelen. Wilt u een mobiele app laten ontwikkelen? Bekijk eens de mogelijkheden van PeopleWare. Zij regelen snel de juiste gemotiveerde IT-professional die bij uw bedrijf en project past. Is er zeer specifieke… Read More »

Een bouwproject starten? Ontvang deskundig bouwkostenadvies

Staat er binnenkort een bouwproject op de planning? Uiteraard wilt u niet voor onaangename verrassingen komen te staan. Daarom kiest u om bouwkostenadvies te ontvangen van een specialist. Zo staat bouwkostenadvies aan de basis van een goede kosten-kwaliteitsverhouding van uw bouwproject. Met de hoogopgeleide en ervaren medewerkers van Dukers & De Cock, bent u bij… Read More »

Specialistische en reguliere schoonmaak in Tilburg en Den Bosch? Hofkens HIG heeft het

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf die alles onder één dak heeft? Hofkens HIG voert al uw schoonmaakwerk uit. Geen zorgen meer over uw bedrijfsruimte of kantoorpand. Hofkens HIG houdt al uw panden schoon. Maar voor welke schoonmaakwerkzaamheden kunt u precies bij Hofkens HIG terecht en wat zijn de voordelen van het uitbesteden van de schoonmaak?… Read More »

Medewerker voor uw melkveehouderij gezocht? Vind snel een geschikte werknemer

Sterwerk is de uitzendspecialist voor melkveehouderijen. U schakelt deze specialist dus gemakkelijk in wanneer u een medewerker voor uw melkveehouderij gezocht heeft. Op melkveehouderijen worden vaak al lange dagen gemaakt en daarnaast komt u ook nog eens handen te kort. Dan houdt u niet veel tijd over om ook nog eens op zoek te gaan… Read More »