Vereenvoudig uw administratie met het Transport Management Systeem

By | april 24, 2018

Als transportbedrijf moet uw administratie simpel zijn, maar toch goed verlopen. Daarom heeft Cargo Data Systems het Transport Management Systeem ontwikkeld. Dit is een werkvriendelijk systeem met diverse mogelijkheden. Hiermee kunnen verschillende partijen en afdelingen op een simpele manier samenwerken. Het Transport Management Systeem wordt al door duizenden professionals gebruikt en wordt als zeer gebruiksvriendelijk ervaren. Vraag een demo aan en werk efficiënter en sneller. U heeft geen stapels papier meer op uw bureau liggen, maar alles staat overzichtelijk bij elkaar in de software. Daarnaast is het mogelijk om de software te koppelen aan andere systemen die u nu gebruikt.

Naast transport software ook software gericht op luchtvracht

Ook de luchtvaart kan het Transport Management Systeem gebruiken. Alle documenten die tijdens het transport van belang zijn, kunnen met dit systeem eenvoudig worden aangemaakt. Denk hierbij aan een vrachtbrief of de labels die op dozen geplakt kunnen worden. De transport software is in maar liefst acht verschillende talen beschikbaar. De transport software voor luchtvracht wordt Sprinter 2000 genoemd en staat bekend om zijn multifunctionaliteit. Maar wat kunt u er nu precies mee? Sprinter 2000 maakt bijvoorbeeld automatisch een tariefberekening, bevestigt CMR’s en ACN- bonnen en douaneaangiftes kunt u zelf specificeren. Oftewel, een handig Transport Management Systeem voor de luchtvracht.

Transport software voor wegtransport

Het Transport Management Systeem is ontwikkeld voor zowel groupagezendingen als individuele zendingen. Met de app kunt u direct winst- en omzetcijfers inzien en alle documenten versturen. Na het invoeren van de verzendgegevens worden de benodigde documenten, zoals CMR, manifest, dossierkaft, laad, labels en zendingscertificaat, automatisch ingevuld in het Transport Management Systeem. Of u nu wel of geen eigen vervoer heeft, een partner in Transport Software biedt vele voordelen voor uw bedrijf. Cargo Data Systems is een specialist op het gebied van automatisering voor expeditie, logistiek en transport. Zij hebben al veel bedrijven geholpen met het vereenvoudigen van het transport in de lucht-, zee-, weg- en railtransport.