Alle schoonmaaktaken onder 1 dak? Kies voor Hofkens HIG uit de regio Breda en Roosendaal

By | februari 27, 2019

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Wat zijn de voordelen van schoonmaakbedrijf Hofkens HIG? Lees het in deze blog!

Industriële reiniging van Hofkens HIG

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf die ervaring heeft met industriële reiniging? Dan zijn wij de geschikte schoonmaak partij voor u. Nieuwsgierig naar de andere mogelijkheden van onze diensten? Neem dan contact op. Wij leggen dit graag aan u uit en kiezen het dienstenpakket die het beste bij u past. Hofkens HIG, voor al uw reguliere schoonmaak in Roosendaal en reguliere schoonmaak in Breda.

Gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Roosendaal en Breda

Zoekt u een bedrijf die uw schoonmaakwerkzaamheden uit handen neemt? Hofkens HIG verzorgt u schoonmaak in Roosendaal of schoonmaak in Breda.  Bij ons kunt u kiezen uit verschillende diensten aan, zoals:
• Schoonmaakonderhoud
• Glasbewassing
• Rioolservice
• Gevelreiniging en terreinwerkzaamheden
• Voedingsindustrie
• 24/7 riool- en calamiteitenservice

In welke werkomgevingen is Hofkens HIG actief?

Op zoek naar schoonmaak in Roosendaal? Of  schoonmaak in Breda? Dan zit u bij ons goed. Zo hebben ze ervaring in het schoonmaken van zwembaden, sporthallen en trappenhuizen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We kijken graag samen wat uw wensen en behoeftes zijn. Zo maken we voor u een speciaal schoonmaakprogramma die het beste bij u past.

Met Hofkens HIG heeft u alle schoonmaakwerkzaamheden onder één dak. Bij ons kunt u altijd terecht. Wij zijn niet alleen een schoonmaakbedrijf in Roosendaal, maar ook een schoonmaakbedrijf in Breda. Bent u nieuwsgierig naar ons geworden? Wilt u meer informatie weten over al onze diensten? Neem dan contact met ons op.

https://hofkenshig.nl/