Category Archives: Zakelijk

Alle schoonmaaktaken onder 1 dak? Kies voor Hofkens HIG uit de regio Breda en Roosendaal

Hofkens HIG is al jarenlang actief als schoonmaakbedrijf. Wat zijn de voordelen van schoonmaakbedrijf Hofkens HIG? Lees het in deze blog! Industriële reiniging van Hofkens HIG Op zoek naar een schoonmaakbedrijf die ervaring heeft met industriële reiniging? Dan zijn wij de geschikte schoonmaak partij voor u. Nieuwsgierig naar de andere mogelijkheden van onze diensten? Neem dan… Read More »

Schuldhulp bedrijven Hengelo voor zware tijden

Het klimaat in ons land voor ondernemers begint weer bij te trekken maar Schuldhulp bedrijven Hengelo draaien overuren. De reden hiervan is simpel. Tijdens de bankencrisis is het behoorlijk slecht gegaan met kleinere bedrijven, en veel ondernemers hebben de handdoek in de ring gegooid. Wie wel de moed had om door te werken onder de… Read More »

Vereenvoudig uw administratie met het Transport Management Systeem

Als transportbedrijf moet uw administratie simpel zijn, maar toch goed verlopen. Daarom heeft Cargo Data Systems het Transport Management Systeem ontwikkeld. Dit is een werkvriendelijk systeem met diverse mogelijkheden. Hiermee kunnen verschillende partijen en afdelingen op een simpele manier samenwerken. Het Transport Management Systeem wordt al door duizenden professionals gebruikt en wordt als zeer gebruiksvriendelijk… Read More »

SharePoint training

  Wat is er mooier dan samenwerken? SharePoint, gemaakt door Microsoft, is een programma waarmee dit eenvoudiger wordt gemaakt dan ooit tevoren! Nog nooit was het zo simpel om samen met elkaar een website te bouwen of langdurig met een project bezig te zijn. Verschillende gebruikers staan continu met elkaar in contact om zo hun… Read More »

Loonstroken

Hoe naar je zin je ook hebt op je werk aan het einde van de maand moet de loonstrook wel binnenkomen. Zonder het loon kun je immers niet de rekening van de hypotheek, het energiebedrijf en de boodschappen betalen. Wat veel mensen echter niet weten is dat het opstellen van een loonstrook veel tijd in… Read More »

Vliegenbestrijding in Horeca

  Vliegenoverlast Horeca Horecagelegenheden hebben helaas erg vaak last van vliegen. Zij ondervinden hier voornamelijk in de zomermaanden overlast van. Dat is vaak goed te bestrijden met effectieve en functionele vliegenvangers. Professionele vliegenvangers gaan vaak jaren mee. Dat is ook vaak de reden waarom men het aanschaffen van vliegenvangers ziet als investering. Uiteraard moeten deze… Read More »