Category Archives: Woningen

Dankzij gevelbekleding met steenstrips bespaart u eenvoudig op uw stookkosten

Wist u dat u dankzij gevelbekleding met steenstrips eenvoudig op uw stookkosten kunt besparen. Wie wilt dat nu niet? Het kan dan ook heel verstandig zijn om uw woning te isoleren, bijvoorbeeld met gevelbekleding met steenstrips. Dit heeft namelijk als voordeel dat het uw woning beschermt tegen weersinvloeden en omgevingsfactoren, maar ook tegen kou en… Read More »

Gauw warm water in uw keuken

Voor een sopje gedurende het schoonmaken of voor uw afwas is het wel zo prettig om onmiddellijk water uit je kraan te krijgen van een goede temperatuur. Een keukenboiler regelt dat jij daar geen irritatie over voelt en onbekommerd ontvangt wat je wil. Keukenboilers vallen mogelijk niet op, doch gebruiken uiteraard een belangrijke functie voor… Read More »

Twee constructies rieten dak

Loop je door gebieden in Nederland die bekend staan als de buurt waar de rijke mensen wonen, bekende Nederlanders of langs weilanden dan kom je regelmatig wel daken tegen die bedekt zijn met riet. Een rietendak geeft toch altijd een uitstraling van luxe en een prima verzorging. De kans is klein dat de bewoners van… Read More »

Maak gebruik van de kennis van een makelaar in de omgeving van Bussum

Maak gebruik van de kennis van een makelaar in de omgeving van Bussum. Bijvoorbeeld voor het opstellen van een taxatierapport. Ook het opstellen van een taxatierapport voor bijvoorbeeld het verkrijgen van een hypotheek al dan niet met Nationale Hypotheek garantie of waardebepaling ten behoeve van een echtscheidingsconvenant kunnen tot de mogelijkheden behoren. De meeste makelaars… Read More »

Wonen buiten de grote stad: huis te koop in Kasterlee of Minderhout

Ziet u een huis te koop staan in Minderhout of Kasterlee? Misschien is wonen buiten de grote stad wel iets voor u. Vroeger gingen veel mensen in de stad wonen. Dicht bij alles en veel werkgelegenheid. Tegenwoordig is dit zeker niet meer het geval. Tegenwoordig verhuizen steeds meer mensen juist van de stad naar wat… Read More »