Category Archives: Woning en Tuin

Ruime keuze uit verschillende soorten keramische steenstrips

Wilt u nieuwe keramische steenstrips kopen voor uw woning, kantoor, restaurant of winkel wilt plaatsen? Dan kunt u uitstekend terecht bij TOTALStone. Hier treft u een uiteenlopend assortiment steenstrips van keramiek. Van modern tot klassiek en industrieel: voor ieder interieur vindt u hier passende keramische steenstrips. De steenstrips worden mechanisch gezaagd van originele handvormgevelstenen. Hierdoor… Read More »

Houten jaloezieën voor sfeer vooral praktische voordelen

Houten jaloezieën zijn een praktische vorm van raambekleding met een stijlvolle en natuurlijke uitstraling. U kunt de jaloezieën online eenvoudig op maat bestellen. U kiest zelf de kleur, de breedte van de lamellen, de afmetingen en de afwerking. Zo heeft u prachtige raambekleding die past in ieder interieur. Met houten jaloezieën belemmert u de inkijk… Read More »

Keuken apparatuur van gerenommeerde merken

Ook de apparatuur die u voor uw keuken aanschaft moet van uitstekende kwaliteit zijn. Daarom kiest u voor een gerenommeerd merk. U kunt ze niet missen in uw nieuwe keuken. Gelukkig kunt u zowel uw keuken als bijbehorende apparatuur bij een specialist als Keukenloods bestellen. Zij bieden uitstekende apparatuur van gerenommeerde merken als Bosch, AEG,… Read More »

Door welke schilder in Wijchen laat u uw huis schilderen?

De juiste schilder in Wijchen vinden die uw huis schildert is geen eenvoudige vraag. Er zijn namelijk zoveel aanbieders dat het niet makkelijk wordt om te bepalen wie zich daarin onderscheidt en wat jij precies belangrijk vindt bij met maken van een beslissing. Om het proces van het maken van een beslissing iets te vereenvoudigen… Read More »