Easy Web Search
Image default
Woning en Tuin

Wil je sloten laten plaatsen?

Ben je van plan om de sloten van je woning te laten vervangen of wil je extra sloten laten plaatsen? Kies dan voor een slotenmaker Den Haag met de politiekeurmerk veilig wonen waardoor je zeker weet dat alles netjes volgens strenge richtlijnen wordt gedaan.

PKVW sloten

Wanneer je ervoor kiest om de huidige sloten te laten vervangen of gewoon extra nieuwe sloten te laten plaatsen, kies dan meteen voor PKVW sloten. Dit zijn de sloten dat een erkend politiekeurmerk veilig wonen slotenmaker Den Haag kan plaatsen. Deze sloten zijn heel sterk en ook nog eens anti-inbraak. Op deze manier wordt het huis er dus flink veiliger op en word het boeven wel heel moeilijk gemaakt. Het keurmerk geeft bovendien ook aan dat je de slotenmaker Den Haag kunt vertrouwen.

Wie heeft allemaal de PKVW?

De PKVW ofwel politiekeurmerk veilig wonen worden alleen aan slotenmakers gegeven dat aan strenge regelgeving kunnen voldoen dat door de landelijke politie wordt bepaald. Aan de hand hiervan wil de overheid woningen veiliger maken en ervoor zorgen dat mensen fijner kunnen wonen. Op de website van de PKVW is er dan ook te zien welke bedrijven allemaal het keurmerk hebben en dus veilige sloten kunnen plaatsen.