april 15, 2021

Easy Web Search

Uw partner op het Nederlandse web

Easywebsearch

Welke life coach kies jij

Life coach keuze

Welke life coach past het beste bij jou, dat is de vraag. Kom je graag in een therapeutensfeer terecht, dan ben je bij een life coach niet aan het juiste adres. Een standaard, doorgaans jonge, life coach zal kiezen voor de leidraad die is aangeleerd in de opleiding. Heb je liever iemand die jou meer aanvoelt, dan kom je terecht bij een intuïtieve life coach met retraite mogelijkheid. Deze gaat het gesprek aan met jou en zal jou vooral laten vertellen. Zo nu en dan stelt deze een vraag om jou een bepaalde richting uit te sturen waardoor jij sneller uitkomt bij de essentie.

Rust

Je komt het beste tot jezelf als je kunt genieten van rust terwijl jij je geen zorgen hoeft te maken over de dagelijkse zaken. Zo kun je in Turnhout in retraite gaan ook tijdens de lockdown. Doordat je alleen met jezelf bezig bent, heb je de kans om te voelen waar jij behoefte aan hebt. Door enkele dagen in retraite te gaan heb je een gevoel alsof dat je een maand weggeweest bent. Het eten wat je krijgt wordt bereid naar jouw wensen en als je wilt kun je gezamelijk eten met je life coach. Tijdens het eten kun je praten, maar is zeker geen verplichting en als je liever op de kamer eet is dat ook mogelijk.

Mogelijkheden

Een retraite betekent niet dat je volledig in stilte op een kamer dient te zitten. Je kunt dit afwisselen met een wandeling in het bos of gaan zwemmen. Ook het genieten op een bankje van een wijds zicht kan een goede werking hebben op je systeem. Je kunt volledig ontspannen wat soms ook confronterend kan zijn. Tijdens een retraite komen er vaak onverwerkte emoties naar boven waarvoor jij de tijd hebt om deze te verwerken.

https://www.jouwlifecoach.be