Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Welke bedrijfskleding moet ik kopen voor mijn werknemers

Als je een eigen bedrijf gaat opstarten dan wacht je een grote maar leuke uitdaging. Er moet veel geregeld worden. Maar waar moet je dan eigenlijk allemaal aan denken? Hieronder geven we je een aantal tips die je op weg kunnen helpen.

Bedrijfsnaam

Als je een eigen zaak opricht, dan is het handig om een goede en pakkende bedrijfsnaam te verzinnen. Denk hier goed over na. Je wilt natuurlijk zo snel mogelijk bouwen aan je naamsbekendheid. Als je dan na een half jaar al weer wilt wisselen van bedrijfsnaam, dan is dat niet handig. Dit kun je dan ook eigenlijk maar 1 keer goed doen.

Je kunt natuurlijk kiezen voor je eigen achternaam. Dit is zeker een goede keuze en het kan de mensen/klanten helpen jou snel te vinden. Bedenk dan wel even of het wellicht handig is om er een toevoeging aan te geven. Hiermee bedoelen we een verwijzing naar je kernactiviteiten. Bijvoorbeeld bouwbedrijf Jansen of hoveniersbedrijf Gerritsen.

Bedrijfspand

Bij een eigen bedrijf hoort vaak een bedrijfspand. Begin je een adviesbureau, dan ben je gebaat bij een kantoor. Ga je een klusbedrijf beginnen, dan is een werkplaats en opslag handig. Ga je een handelsbedrijf starten met inkoop en verkoop van goederen, dan kun je wel een magazijn gebruiken.

Kortom, meestal ben je een bedrijfspand nodig. Bedenk van tevoren hoeveel ruimte je nodig bent. Bijvoorbeeld in vierkante meter vloeroppervlakte. En bedenk ook waar het pand aan moet voldoen. Moeten er bijvoorbeeld stellingen in staan? Moet er een kantine in zitten? Hoeveel elektriciteitsaansluitingen ben je nodig?

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding is niet in elke bedrijfstak noodzakelijk. Maar begin je bijvoorbeeld een bouwbedrijf, dan is het aan te raden voor je werknemers bedrijfskleding aan te schaffen voor elk seizoen. Voor de winterdag kunnen je werknemers wel wat goede truien, warme jassen en degelijke werkbroeken gebruiken. Op die manier kunnen ze op koude dagen aangenamer doorwerken zonder koud te worden.

Kleding die waterafstotend of waterdicht is, kan ook handig zijn als de functie vereist dat je af en toe doorwerkt op regenachtige dagen.

En voor de zomerdag is luchtige kleding met korte mouwen en korte pijpen uiteraard prettig.

Daarnaast kun je voor los erbij bijvoorbeeld softshell jassen aanschaffen. Deze jassen zijn altijd handig om er even snel over aan te schieten als het wat frisser wordt.

Bedrijfskleding

Bedrijfskleding laten bedrukken

Bedrijfskleding laten bedrukken geeft net dat beetje extra aan de kleding. Door het laten bedrukken van je bedrijfskleding kun je jouw bedrijfsnaam onder de aandacht brengen. Dit kan potentiele klanten opleveren. Heb je jassen met bijvoorbeeld hoveniersbedrijf Jansen er op en iemand die zijn tuin wil veranderen ziet werknemers van jou met deze jassen, kan zomaar overgaan tot het bellen met jou onderneming.

Eigenlijk kun je alle bedrijfskleding laten bedrukken. Wil je bijvoorbeeld een softshell jas bedrukken? Dan is dat geen probleem. Maar ook andere winterjassen, zomerjassen, truien en polo’s kunnen bedrukt worden.

Zoek je een partij die jouw werkkleding kan bedrukken? Er zit altijd wel een aanbieder van deze dienst bij jou in de buurt. Zoek maar eens op internet en binnen een minuut heb je meerdere partijen in kaart die jou kunnen bieden wat je maar wenst op dit gebied. Een zoekterm kan zijn, softshell jas bedrukken om bij het bovenstaande voorbeeld te blijven.

Gerelateerde artikelen

Het risico op inademing van gevaarlijke stoffen

Passen en meten

De beste verpakkingstips voor bij een verhuizing