Easy Web Search
Image default
Aanbiedingen

Huis te koop in Enschede

Huis te koop in Enschede? Dat moet van Marcel Kon makelaars zijn!

Het loopt storm op de woningmarkt. Niet alleen in Enschede, maar in heel Nederland is de vraag velen malen groter dan het aanbod. Het gevolg? Een overspannen woningmarkt waarbij het voor starters enorm moeilijk is om een huis te kopen dat binnen hun budget valt. Aan de andere kant zijn woningbezitters hun huidige woning te rijk en worden huizen verkocht ver boven de verkoopprijs. Het is ook een kans voor makelaars om jouw woning tegen de best mogelijke prijs te verkopen. Marcel Kon makelaars is gevestigd in Enschede en Borne. Hierdoor bieden we een mooie en goede dekking in de gehele regio Twente. De volgende keer dat jij ‘huis te koop in Enschede ziet staan, dan is de kans groot dat Marcel Kon makelaars het huis in beheer heeft.

Je huis verkopen in Enschede. Waar begin je?

Goed. Je bent eruit en je wilt je huis verkopen om de stap te maken naar een andere woning die groter is of op een droomlocatie staat die wellicht meer kindvriendelijk is. Waar begin je?

Het is in deze fase dat wij heel graag met jou in contact komen. Want bij het verkopen van een huis komt er meer bij kijken dan je denkt! Marcel Kon makelaars bestaat uit een jong en dynamisch team dat helemaal thuis is in de Twentse woningmarkt en die kennis en ervaring kun jij van profiteren. Bovendien bezitten wij een uitgebreid netwerk aan relaties en contacten om woningen aan de juiste doelgroep aan te bieden. Met een professionele fotograaf, aandacht op social media, een pagina op funda.nl en promotie op onze eigen website weet je zeker dat je huis op de best mogelijke manier wordt gepromoot in de regio. Kortom; wil je jouw huis verkopen in Enschede tegen de beste prijs? Bel dan Marcel Kon makelaars in Enschede!

Voordelen kiezen van een lokale makelaarskantoor

Er zitten veel voordelen aan het kiezen van een lokaal of regionaal makelaarskantoor ten opzichte van een groot nationaal kantoor.

  • Wij bezitten veel kennis over de de stad, de regio tot aan de woonwijken
  • Wij richten op ons de juiste doelgroep in dezelfde stad en creeeren hier een groot bereik mee dankzij gerichte marketing
  • We doen de bezichtigingen persoonlijk 1 op 1
  • We steken moeite in de geschiedenis en onderhoudsstaat van het huis, inclusief alle bijzonderheden die het uniek maken
  • Je wordt geadviseerd door erkende NVM makelaars die continu hun kennis bijspijkeren

Ook interessant: huis kopen in Borne

Door de grote vraag en prijsstijgingen in steden als Enschede, Hengelo en Almelo zoeken mensen steeds vaker nabij gelegen dorpen en gemeentes op voor het aanschaffen van een huis. Zo ook in Borne! Een huis kopen in Borne doe je het veiligst en met een goed gevoel bij Marcel Kon makelaars. Ons kantoor is hier namelijk gevestigd en wij hebben meer dan 20 jaar ervaring over de lokale woningmarkt.

Nieuw en in opkomst is het prachtige woonproject de Bornsche Maten. Deze nieuwe wijk wordt gekenmerkt door unieke architectuur voor een gezellige wijk met aandacht voor groen. Allemaal nieuwbouw huizen waarbij de klant keuzevrijheid heeft in de invulling en uitstraling van zijn of haar eigen huis. Ook voldoen deze huizen aan de nieuwste woon- en bouweisen ten aanzien van duurzaamheid, energieverbruik en isolatie.

Maak gauw een afspraak om een huis te kopen in Borne via info@marcel-kon.nl of bel ons via 074 – 266 22 25. Je vindt ons aan de Grotestraat 251, 7622 GK Borne.

https://www.marcel-kon.nl/