Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Waarom zijn rolgordijnen de beste optie voor grote ramen?

Heb jij prachtige grote ramen en ben je toe aan wat frisse vernieuwing in jouw huis? Dan is het tijd om die oude jaloezieën of die verkleurde gordijnen te vervangen. Ga voor rolgordijnen! Lees hier waarom rolgordijnen de perfecte oplossing zijn voor grote ramen.

Wat is een rolgordijn precies?

Rolgordijnen bestaan uit een buis met een doek erom heen die je gemakkelijk op en af kan rollen met een ketting. Ze zijn zeer populair en werken erg eenvoudig. Je kunt rolgordijnen online bestellen en hebt hierbij de keuze uit honderden kleuren en verschillende soorten stoffen: transparant, verduisterend of licht doorlatend (semi-transparant).

Behoudt de lichtinval van de grote ramen

Grote ramen geven veel licht aan jouw interieur. Het is zonde om dit achter de gordijnen te verstoppen! Voeg meer sfeer toe aan jouw interieur met licht doorlatende of transparante rolgordijnen. Bovendien lijkt jouw woning optisch groter met transparante zonwering. Het creëert mooie lichtinval en verhoogt de sfeer. Deze transparante rolgordijnen passen bij elk interieur, zowel op kantoor als in de woonkamer.

Ook voor grote ramen in de slaapkamer zijn rolgordijnen ideaal. Verduisterende rolgordijnen zijn het meest gekozen voor de slaapkamer en tevens als rolgordijn voor kinderkamer.

Eén mooi geheel: XL rolgordijnen

Waar plissés, vouwgordijnen en jaloezieën vaak tot maximaal twee of drie meter breed gaan, kunnen deze brede XL rolgordijnen wel tot 4 meter breed worden gemaakt. Zo hoef je niet verschillende kleine vouwgordijnen omhoog en omlaag te doen, maar kun je het in één keer bedienen. Zo maak je er één strak geheel van. Wat is er speciaal aan dit type rolgordijnen?

  • XL rolgordijn heeft speciale sterkere ophangsteunen dan een standaard rolgordijn
  • XL rolgordijn heeft een dikkere buis (geschikt voor meer gewicht)
  • Een rolgordijn XL is beschikbaar met speciale stoffen tot 4 meter

https://www.rolgordijnenexpert.nl/kinderkamer