Easy Web Search
Image default
Media

Waarom Telefoonhoesjes Belangrijk zijn

Of je nu als man je smartphone in je zakken steekt of als vrouw hem liever in je handtas, een hoesje is in beide gevallen noodzakelijk om de telefoon te beschermen. Zonder hoesje is smartphone niet beschermd kan er gemakkelijk een kras op komen en laat je hem misschien per ongeluk vallen. Als je een hoesje hebt, dan hoef je je hier toch al geen zorgen meer over te maken.  Een screenprotector is zeker ook een goed idee voor u smartphone, want uw scherm is het meest kwetsbare deel van de smartphone. Een screenprotector beschermt je scherm tegen krassen en viezigheid, bovendien voorkomt het schittering. Gebruik voor extra bescherming ook een telefoonhoesje dat de achterkant beschermt. U kunt deze hoesjes vinden op goedkopetelefoonhoesjes.com.

Personaliseren

Een hoesje voor je smartphone is niet alleen goed om hem te beschermen, het geeft je ook de kans om je smartphone te personaliseren. Je kijkt verscheidene keren per dag naar je smartphone, dus waarom niet kijken naar iets waarvoor je gekozen hebt. Sommige mensen kopen hoesjes in speciale kleuren of met een print erop, andere houden dan weer meer van een stijlvol klassiek hoesje. Veel mensen hebben graag een aantal verschillende hoesje, gewoon om te kunnen afwisselen of een hoesjes voor iedere gelegenheid. Je hebt tegenwoordig ook portemonnees waar je smartphone in past. 

De Soorten

Er zijn tal van soorten hoesjes, je hebt het gewone gel hoesje, zit strak rond je smartphone, vangt lichte schokken of stoten op en beschermd alle vlakke buiten je scherm zelf. Terwijl een gel hoesje hard is, heb je ook siliconen hoesjes, die zachter zijn en zelfs plooibaar. Een nadeel van siliconen hoesjes is wel dat ze stof aantrekken, wat je niet hebt met gel. Met deze twee hoesjes is je gsm het snelste gebruiksklaar.  Dan heb je ook nog klaphoesjes, ook wel flipcovers genoemd, hoesjes die je met een flap die open klapt, of naar boven toe of naar links toe, meestal in leer, bestaande in verschillende kleuren en profielen. Er bestaan ook insteekhoesjes, ook meestal in leer.  Je hebt ook sport armbanden om je smartphone in te steken tijdens het sporten. Of voor wie het nodig heeft waterdichte hoesjes.

http://www.goedkopetelefoonhoesjes.com/

Gerelateerde artikelen

Dè Fotograaf van Zwolle zit in: Heino!

Betaalbare bedrijfsvideo of muziekvideo? VisualStartup Videoproducties

Werkzaamheden van een verloskundige in Wateringen