Easy Web Search
Image default
Gezondheid

Voedingsmiddelen voor ouderen

Welke voedingsmiddelen bevatten nu vitamines  die ervoor zorgen dat je alle vitamines en mineralen voldoende binnen krijgt.  Hieronder gaan we je een  lijstje geven met verschillende voedingsmiddelen waar je veel vitamines en mineralen kan terugvinden.  Het kan zijn dat je zelfs als je gevarieerd eet dat je niet genoeg vitamines en mineralen binnenkrijgt waardoor je  extra voedingssupplementen moet innemen. Als dit het geval is bij jou raden we je aan om eens te surfen naar topvitamins.nl, op het einde van dit artikel gaan we je ook wat meer vertellen over de aanbieder van supplementen.

Kiwi  is een fruit dat zeer veel vitamine C bevat. Als je elke dag een kiwi eet krijg je meer vitamine C binnen dat de minimum hoeveelheid die je moet binnenkrijgen. Je kan dus al voorstellen hoeveel vitamine C dit klein stuk fruit bezit.  Kiwi’s zijn ook nog eens makkelijk te pureren voor mensen die het moeilijk hebben met kauwen of slikken.

Ook havermout is goed voor oudere  mensen.  Havermout zorgt  dat je cholesterol op peil blijft en bezit ook vezels die ervoor zorgen dat je bloedsuiker op elke moment op peil blijft.   Het voordeel van havermout is dat  het een morgen ontbijt is dat je elke morgen gemakkelijk kan maken. Je kan het simpelweg in de magnetron steken of om het nog makkelijker te maken koop je gewoon havermout die al helemaal klaar is uit de koelafdeling.

Het laatste wat we als voedingsmiddel voor ouderen gaan aanbieden zijn aardbeien.  Aardbeien is net zoals de kiwi rijk aan vitamine C.  Aardbeien bevatten ook kalium dat ervoor zorgt je bloeddruk op pijl blijft. Buiten deze  2 voordelen is het ook nog eens fijn en lekker om te eten.

Indien je een bloedonderzoek hebt gedaan en je moet extra supplementen innemen kan je deze bij het online bedrijf topvitamins aankopen.  Zij zijn een betrouwbaar aanbieder van vitamines en mineralen en verkopen ook bekende vitamine merken zoals dit product, Mercola, now-foods en nog veel meer.

http://www.topvitamins.nl/