Category Archives: Vervoer en transport

Opslagruimte Maastricht – Boobox mobiele opslag huren

Opslagruimte Maastricht gezocht? Het kan voorkomen dat je gebrek aan ruimte krijgt en tijdelijk opslagruimte gewenst is. Er zijn genoeg redenen te bedenken voor behoefte aan opslagruimte. Je hebt je woning verkocht maar nog geen vervangende woonruimte. Dan is het waarschijnlijk dat je je inboedel tijdelijk moet opslaan. Misschien lig je in een scheiding en… Read More »

Ga voor een ervaren chauffeur van een uitzendbureau in Limburg

Zoek je een chauffeur op uitzendbasis in Limburg? Op die manier laat je eenvoudig je bedrijf groeien. De chauffeurs, aangesloten bij het uitzendbureau in Limburg staan open voor een afwisselende werkomgeving. De werknemers zijn flexibel inzetbaar op verschillende soorten opdrachten. De belangen van de organisatie en die van de uitzendkracht is gewaarborgd. Alles wat juridisch… Read More »

Maatwerk, zelfs bij de Amerikaanse vouwdoos

Een Amerikaanse vouwdoos standaard? Niet als u hem aanschaft bij een gespecialiseerde leverancier van de Amerikaanse vouwdoos. Deze leverancier kan de doos namelijk op vele manieren inkleden. Deze dozen gemaakt van golfkarton zijn eenvoudig te maken door een specialist, maar zijn vaak doeltreffend en tevens zijn ze sterk van kwaliteit. In Nederland is er een… Read More »

Naar elke bestemming door een touringcar te huren

Iedereen moet altijd overal naar toe kunnen waar hij of zij heen wilt, een touringcar huren biedt de uitkomst voor mensen die met een grote groep gaan. Vaak wordt er niet aan hen gedacht als het gaat om openbaar vervoer of normale taxi’s. Daarom heeft Noot verschillende touringcars ontwikkeld, waarbij tot wel 64 personen tegelijk,… Read More »

BTC scooter: stijlvol, betaalbaar en duurzaam!

Polderscooter is een Nederlands familiebedrijf dat al ruim twintig jaar scooters maakt met drie kenmerkende eigenschappen: alle scooters van het merk zijn stijlvol, duurzaam en daarnaast erg betaalbaar. In dit artikel stellen we het merk BTC Scooter en de scooters van Polderscooter graag nader aan u voor! Ga naar de website www.polderscooter.nl. BTC scooter: ga… Read More »

Zand en grind vervoeren met behulp van speciaal vrachtvervoer over water

Soms moet een bedrijf zand of grind vervoeren over water. Dan is speciaal vrachtvervoer over water handig. Denk daarbij aan zeezand en grind dat gebruikt wordt in betoncentrales, asfaltcentrales en voor drainages, metselzand voor metsel- en voegwerken, schelde- of ophoogzand voor het gebruik van stabilisécentrales en het bezanden van sportvelden en ophogen van straten of… Read More »