Easy Web Search
Image default
Muziek

Verschillen tussen Airpods en Airpods Pro

Als je muziek wilt luisteren via Apple producten, dan moet kun je dit het beste doen met de Airpods en Airpods Pro. Dit zijn draadloze oortjes van Apple, waarmee je kunt bellen, muziek kunt luisteren en contact kan maken met het spraaksysteem Siri. Er zitten wel een aantal verschillen tussen de standaard airpods en de airpods pro versie. Een pro versie betekent meestal een uitgebreidere variant van de standaardversie en met extra functies. Daardoor is een airpod pro ook iets duurder dan de airpod.

Het eerste verschil zit hem in het oorstukje. Daar waar de gewone airpods niet helemaal in je oor zitten, is dat bij de pro wel het geval. Deze hebben een siliconen uiteinde, die zich goed in je oor vormt. Beide varianten beschikken wel over een gaasjes op de airpods, waardoor lucht kan stromen. Dit zorgt ervoor dat de druk binnen het oor gelijk is als de druk buiten het oor. Dit voorkomt hoor schade. Daarnaast beschikt de airpod pro over noice-cancellation en de gewone airpod niet. Dit zorgt voor een nog betere geluidservaring. Ook is er een verschil in hoelang je de oortjes kunt gebruiken. Met de airpods kun je 3 uur lang naar muziek luisteren, met de pro versie 5 uur lang. Tot slot kan je de airpod pro gebruiken tijdens het sporten en in de regen, daar deze zweet- en waterbestendig is. Zoals je ziet zijn de airpods pro een veel luxere versie.

Een airpod pro hoesje kopen online

Om je nieuwe airpods te beschermen, kun je het beste online een airpod pro hoesje kopen. Dit zijn opbergdoosjes speciaal ontworpen voor airpods van Apple. Dankzij het airpod pro hoesje kun jij je airpods veilig opbergen en overal mee naar toe nemen. Dankzij de absorberende, harde buitenkant en zachte binnenkant, zijn de airpods beschermt tegen valschade, vuil en krassen.