Easy Web Search
Image default
Aanbiedingen

Veilig springen op een stormbaan

Het is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de populairste attracties, namelijk de stormbaan. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je een stormbaan van een kleine 10 meter tot de langste stormbaan van Nederland die wel 800 meter is.

 

Naast plezier staat de veiligheid van de mensen die springen op een stormbaan ook erg hoog, of je nu klein of groot bent. In deze blog delen we enkele tips die voor zowel ouders als organisatoren van belang zijn. Hierdoor kan je ervoor zorgen dat iedereen veilig kan genieten van een stormbaan.

 

bespreek de regels

 

Het is als ouder belangrijk om je kinderen goed voor te bereiden voor ze gaan springen. Zo weten de kinderen waar ze op moeten letten tijdens het betreden van de stormbaan! Je kan de kinderen helpen door ze geschikte kleding te laten dragen, denk hierbij aan sportkleding. Houdt je je feest of evenement in de zon, dan is het handig om je kind goed in te smeren om verbranding te voorkomen.

 

Bespreek van tevoren ook goed de regels door. Zo kan je uitleggen dat er maar twee personen tegelijk op de stormbaan mogen. Laat iedereen rustig op zijn beurt wachten en dring niet voor. Door dit duidelijk te maken kun je ongelukken voorkomen en kunnen ze urenlang genieten. 

 

onderhoud en toezicht

 

Voor organisaties is het belangrijk om de veiligheid te waarborgen, zo moeten verhuurders daarvoor een aantal voorzorgsmaatregelen nemen. De verhuurders moeten de stormbanen daarom ook regelmatig keuren op eventuele schades of gebreken. 

 

Met deze tips kunnen zowel de organisaties als ouder ervoor zorgen dat iedereen veilig kan rennen en springen over de stormbanen. Wijs een verantwoordelijk iemand aan die het toezicht kan houden en eventuele noodsituaties kan aanpakken.

 

conclusie

 

Met een stormbaan beleef je dus de leukste momenten en voeg je wat toe aan je feest of evenement. Het is dus van belang om de kinderen van tevoren goed in te lichten, goede kleding aan te doen en vooral veel plezier te wensen! Ben je enthousiast geraakt en wil je een stormbaan huren? Veel verhuurders bieden stormbanen in verschillende soorten en maten aan, er is dus altijd wel een leuke keuze!

 

https://vcompany.nl