Easy Web Search
Image default
Aanbiedingen

Ucare loopbaanchoach

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het ondersteunen en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U krijgt persoonlijke begeleiding  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, gepassioneerdheid, kwaliteiten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke voetstappen moet ik zetten om de bruikbare betrekking te vinden? Wat is mijn toewijding? Hoe gebruik ik mijn capaciteiten optimaal. Een weerwoord op deze vraag bekomt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een vorming loopbaanbegeleiding is geschikt voor arbeiders, ondernemers en carrièremannen- en dames.

 

Waarom loopbaanbegeleiding?

 

is erop gericht om u te helpen bij veranderingen in uw leven. Heeft u moeite met wisselingen in uw ambt of carrière? Raakt u de balans kwijt tussen uw baan- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van advies. Dat raadgeving geleidt u bij het vinden van een antwoord op uw vraag. Kortom, met de attentie loopbaanbegeleiding lost u het kwestie op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: goedkoop met jobcheques, een traject bezorgt antwoorden op en beter in uw schoeisel staan.

Loopbaancheques

Wanneer komt u in aanmerking voor loopbaancheques

Woont u in Wallonië?
Dan heeft u recht op loopbaanbegeleiding als u:
​​in Vlaanderen of Brussel werkt
én
mits u verhuisd bent vanuit een ander land dat tot de EU of EER behoort.

Met de loopbaancheques bekomt u voordelige loopbaanbegeleiding. Tijdens het loopbaantraject gaat u samen met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens ontvangt u inzicht in uw positie op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw baan- en privésituatie. De loopbaancheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor professionele loopbaanbegeleiding . De jobcheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Betrekking test

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u krijgt meteen het resultaat in uw mailbox.

Indien u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, toewijding, talenten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt.

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur bekwame loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het gemiddelde tarief van twee loopbaan cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

Hoe ziet een jobbegeleidingstraject eruit?

Ontmoeting met uw loopbaan instructeur
Opheldering aanpak
Verwachtingen en beweegredenen doorspreken
Doorspreken van leer- en werkervaringen
Doelstellingen bepalen
Doe-opdrachten opbouwen

Stap 3

Heeft u na het jobbegeleidingstraject nog vragen? Neem gerust contact op met uw oefenmeester voor een gratis nazorggesprek. Daarin kijkt u bijeen met uw trainer welke fasen u verder kunt nemen.

Individueel gesprek met uw loopbaan begeleider
Vragenlijsten invullen en loopbaantesten maken
Ervaringen uitwisselen met andere mensen die een jobbegeleidingstraject volgen
Doe-opdrachten uitvoeren

Einddoelstellingen evalueren
Aanpassingen doorvoeren

Stap 2

Stap 4

Cheque besteld; hoe nu voorts?

 Wat indien ik mijn functie cheque kwijtraak?

Geen nood. De cheque is gepersonaliseerd en uniek. Mits u de loopbaancheque onbenut laat, vervalt deze na 3 maanden. Het geld wordt teruggestort. Het recht om een loopbaancheque aan te vragen behoud u.

Heb ik recht op jobcheques indien ik in mijn opzegtermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzeggingstermijn zit, kan u uw jobcheques bestellen. Wanneer uw opzegtermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te bestellen. Tevens heeft u recht op loopbaancheques tijdens uw tijdsduur van verbrekingsvergoeding.

Zijn de jobcheques fiscaal aftrekbaar?

Wat als mijn loopbaancheques vervallen zijn?
Geen nood. Wanneer u uw loopbaancheque niet gebruikt voor de geldigheidsdatum wordt u geld moeiteloos teruggestort op uw rekening en behoudt u uw recht op de loopbaancheque.

Heeft u er wel recht op? Dan krijgt u van de firma Edenred een acceptgiro voor € 40,- via uw mail of post.

Als u geen recht op heeft, dan krijgt u een mail of brief met de reden waarom uw verzoekschrift is geweigerd. Verlangt u extra info? Neem dan contact op met een van onze filialen om een afspraak te maken voor gratis introductie.

Stap 2. Heeft u het bedrag betaald? Dan bekomt u (binnen 14 dagen) uw jobcheque van Edenred via mail of per post. De mail of brief is de bevestiging dat u betaald heeft en aan alle voorwaarden voor Loopbaanbegeleiding voldoen.

 

Stap 3. Bezorg de jobcheque bij een loopbaanbedrijf. (mail of uitgeprint meenemen).

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen beleven zichzelf prettig tijdens de loopbaantrajecten. De vrijblijvende omgeving, de schematische stelsel en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en afzonderlijke begeleiding van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding Door Ucare loopbaancoach?

Bent u ontslagen of zit u in opzeggingstermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

Hoe kunt u zich overtreffen in uw functie, waarom wordt ik nooit uitgenodigd in een sollicitatie gesprek? En u wilt meer uit uw loopbaan halen. Maar hoe doet u dit?

Loopbaanbegeleiding is er voor alle, ZZP’ers, carrièremannen- en dames die met vragen worstelen betreffende hun carrière en werknemers die in hun opzegtermijn en duur van verbrekingsvergoeding zitten. Enkele moeilijkheden waar u tegenaan loopt en waar loopbaanbegeleiding u mee helpt.

Carrière

Ik heb moeite om mijn personeel te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

http://ucareloopbaanbegeleiding.be/ucare-career-solutions/