Category Archives: Toerisme

De juiste schotel

We leven in een wereld waar de technologische vooruitgang enorm is. We gaan van het ene nieuwtje naar het andere en voor bedrijven is het soms lastig alles bij te houden op de concurrerende markt. Schotelantennes voor caravans en campers bestaan al geruime tijd, echter zijn er nu veel verschillende schotels waar je uit kunt… Read More »

Ontdek wintersport in Italië: pizza en skiën

Verblijf tijdens uw wintersport vakantie in een luxe accommodatie. Luxe en sport gecombineerd! Wilt u deze winter weer eens op wintersport? Ga dan op wintersport in Frankrijk! Hier kunt u pas echt genieten van een heerlijke skivakantie. Eén van de meest populaire bestemmingen is Les Trois Vallées. Dit is een erg groot skigebied met meer… Read More »

Een afwisselend zalenaanbod bij zaalverhuur in Breda

Profiteer van een afwisselend zalenaanbod bij zaalverhuur in Breda. Hotel Princeville Breda biedt ook andere faciliteiten aan. Zo kan er gebruik gemaakt worden van een modern fitnesscentrum, waar men een goede workout kan hebben. Daarna kan er ontspannen worden in de sauna of een zwembad. In de middag of avond is het hier heerlijk vertoeven.… Read More »