Easy Web Search
Image default
Mode en Kleding

Tips voor het uitkiezen van onderkleding

Niet iedereen denkt elke ochtend uitgebreid na over het ondergoed dat je uit de kast trekt. Je pakt gewoon het eerste beste wat in de buurt ligt. Je ziet het toch niet, het zit verstopt onder je kleding. Toch zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Door hier al rekening mee te houden tijdens de aankoop van de onderkleding weet je zeker dat je altijd iets goeds aantrekt.

 

Koop onderkleding in de juiste maat

Misschien erg voor de  hand liggend, maar koop je je kleding eigenlijk wel in de goede maat? Een te strak slipje kan namelijk aftekenen door je kleding heen. Draag je een strak jurkje dan wil je niet dat iedereen kan zien wat voor soort onderbroek je aan hebt toch?

 

Kleur is belangrijker dan je denkt

Naast dat het belangrijk is dat je rekening houdt met de maat van de onderkleding moet je ook goed nadenken over welke kleur je koopt. Je kunt bijvoorbeeld niet een rode onderbroek dragen onder een witte broek. Soms kan een witte onderbroek zelfs door een zwarte broek heen schijnen in bepaald daglicht. Zorg ervoor dat je overal wat van in je garderobe hebt liggen.

 

Materiaal is belangrijk

Misschien nog wel het belangrijkste van alles, het materiaal van onderkleding. Let erop dat de slips die je koopt gemaakt zijn van katoen, bij voorkeur 100% katoen. Het is dan misschien wel iets duurder dan andere synthetische stofjes, maar het is zoveel beter voor je huid.

 

https://dolcedonna.shop/collections/lingerie