Easy Web Search
Image default
Dienstverlening

Tips bij zoektocht naar stage in Amsterdam

Ben je een hopeloze student die al uren kwijt is aan het hele internet afzoeken naar een passende stageplek? Misschien zoek je niet gericht genoeg of weet je zelf gewoon nog niet zo goed wat je eigenlijk wilt. Laat ons jou helpen je zoektocht tot een eind te laten komen door een passende, maar vooral leuke stageplek te vinden!

 

Vraag school op hulp

Vaak staan bepaalde bedrijven die zoekende zijn naar stagiaires in het register van school. Vaak is de reden hiervan dat in het verleden studenten van dezelfde school tijdens een stage een goede indruk hebben achtergelaten. Of omdat bedrijven niet veel besteden aan adverteren voor stageplekken, dan is het ook onmogelijk om zelf deze stageplek te vinden. Zo heb je sneller een stage gevonden en kun je ook nog eens aan oud-leerlingen vragen naar hun ervaring met het bedrijf.

 

Volledig op eigen initiatief

Is er een bedrijf waar jij heel graag stage zou willen lopen, maar hebben ze geen vacature online staan? Trek de stoute schoenen aan en stuur op eigen initiatief een sollicitatie. Je weet maar nooit. Nee heb je, ja kun je krijgen. Vaak wordt het gezien als power statement, waardoor je direct een goede indruk maakt.

 

Stage Amsterdam fiksen via WhatsApp

Vooral in grote steden zie je vaak door de bomen het bos niet meer, een stage Amsterdam centrum fiksen is daarom zeker niet makkelijk. Weet bij welk stagebureau je zoekt naar een passende stage. Zo staat zeker niet elke vacature op alle stagebureaus vermeld. Sinds enige tijd is er ook een stagebureau dat bedrijven en studenten via WhatsApp met elkaar in contact brengt! Een leerzame stage Amsterdam snel vinden via WhatsApp! Hoe chill is dat?

 

https://fiks.nl/stage/amsterdam/