Category Archives: Telefonie

Kies de partij VoIP-aanbieders die bij u past

Heeft u al gehoord van VoIP? Dit is de afkorting van het Engelse ‘Voice over Internet Protocol’. Wat het betekent? In principe houdt het in dat u belt over het internet. Dit is een alternatief voor het bellen over een reguliere telefoonlijn. VoIP maakt gebruik van het Internet Protocol. Hierdoor kan het bijvoorbeeld gecombineerd worden… Read More »

Telefoniste op afstand: een godsgeschenk

Nooit geweten dat een telefoniste op afstand bijna alle lasten die ik had in het leiden van mijn bedrijf kon verlichten. Ik had altijd al het probleem dat ik niet goed genoeg bereikbaar was voor klanten, en dan verlies je ze natuurlijk. Ik kon een eigen secretaresse of telefoniste niet betalen, daar was mijn bedrijf… Read More »

Dringend maar niet belangrijk

Het is een grote uitdaging op voor jezelf te beginnen. Het vereist veel inzet en discipline. Je kunt namelijk erg makkelijk compleet overspoeld worden door het werk van je net nieuw gestarte onderneming. Ja, het leven van een ondernemer is nog niet zo makkelijk.   Je bent vaak iemand die het meeste werkt heeft van… Read More »