Easy Web Search
Image default
Dienstverlening

Snelle levering met transportdienst in Hengelo

De beste transportdienst in Hengelo is perfect wanneer je last minute nog opzoek bent naar een koerier. Wij zijn namelijk altijd verantwoordelijk voor een snelle levering. Zo worden al jouw spullen geleverd op de door jouw gewenste tijd. Ons geheim daarvoor is de hoeveelheid koeriers waarover we bezitten. De koeriers zijn dan ook nog eens goed getraind in het snel leveren van spullen. Het zijn ervaren chauffeurs met veel passie voor hun beroep. De transportdienst in Hengelo levert zendingen tot 500 kilogram. Bij ons staan service en klantgerichtheid centraal. Wanneer je voor ons kiest, weet je zeker dat je pakketje goed overkomt.

 

Kwaliteiten van de transportdienst

Bij de transportdienst in Hengelo is persoonlijke benadering erg belangrijk. We vinden het namelijk het belangrijk dat de klant zich op zijn of haar gemak voelt wanneer het pakketje in onze handen komt. Dit doen we dan ook door jou een telefonisch bericht te sturen wanneer het pakketje is aangekomen. Zo ben je er dus 100% zeker van wanneer je pakketje is gearriveerd. De transportdienst in Hengelo bezorgt pakketjes in heel Nederland, maar ook door heel Europa. In elk geval zal het pakketje met snelheid en kwaliteit aankomen op het afleveradres.

 

Gebruik maken van GPS

De transportdienst in Hengelo biedt ook een GPS locatie aan van uw levering. Dit doen we alleen in overleg met jou. Zo kan je van begin af aan je pakketje volgen. Dit is niet alleen in Nederland mogelijk, ook door heel Europa kan je jouw pakketje traceren. De GPS zal af en toe aangezet worden zodat je jouw pakketje kan volgen. Wanneer je wilt krijgt je ook nog eens een bevestiging’ telefoontje van een van onze koeriers. Daarnaast bezit de transportdienst in Hengelo ook over een transportgoederen verzekering. Het is dus haast onmogelijk dat er iets fout gaat met jouw pakketje.