Easy Web Search
Image default
Zakelijk

SharePoint training

 

Wat is er mooier dan samenwerken? SharePoint, gemaakt door Microsoft, is een programma waarmee dit eenvoudiger wordt gemaakt dan ooit tevoren! Nog nooit was het zo simpel om samen met elkaar een website te bouwen of langdurig met een project bezig te zijn. Verschillende gebruikers staan continu met elkaar in contact om zo hun beste werk neer te zetten. Zie SharePoint als een grote opslagplaats voor al uw online bestanden. Iedereen met de sleutel tot de bergplaats, kan gebruik maken van de mogelijkheden. Alles op één plek dus; makkelijk, snel, en eenvoudig! Natuurlijk moet men wel weten hoe dit programma werkt. Een SharePoint training is erg handig om collega’s, kennissen of vrienden te laten kennismaken met de wereld van het online uitwisselen van bestanden.

SharePoint training  per doelgroep

Hoe een SharePoint training in elkaar zit hangt af van de doelgroep. In de eerste plaats zijn er natuurlijk de amateurs, studenten of vrienden die samen met elkaar aan een leuk project bezig zijn. Zij moeten de basis kennen, moeten leren hoe het programma precies werkt, maar hoeven niet de geavanceerde functies te snappen. Bij een bedrijf of organisatie wordt dit lastiger. Hier moet het bestuur op de hoogte zijn van alle mogelijkheden voordat dit binnen het bedrijf kan worden toegepast. Een Sharepoint Training voor een bestuur is dus lastiger dan een training voor de gewone man. Uiteindelijk is het ook mogelijk om binnen het programma zelf nieuwe dingen toe te voegen. Dit is enkel voor de echte experts. Voor deze groep worden ook trainingen aangeboden om dit zo goed mogelijk te laten verlopen.

Nieuwe manier van samenwerken

SharePoint is dé nieuwe manier van samenwerken. Gebruikers bereiken optimale prestaties in zeer korte tijd doordat alle beschikbare middelen met elkaar gedeeld worden. Gaat u een nieuw project tegemoet, zet dan uw beste beetje voor! Zorg dat u helemaal op de hoogte bent van dit interessante programma!

http://www.academy4-sharepoint.nl/