april 16, 2021

Easy Web Search

Uw partner op het Nederlandse web

SEO bureau voor raadplegen voor bouw website of webshop

Bezint voor u begint, eerst naar SEO bureau

Een website of webshop openen heeft voor bedrijven een commercieel doel. Het begint met een gedachte of een tekening op een bierviltje om uit te groeien tot een heel succesvolle business. De titel van dit artikel heeft als doel om goed na te denken wat nodig is het gewenste succes te bereiken. De frustratie komt voor veel bedrijven pas achteraf. Er wordt een budget vrij gemaakt om een website of webshop te ontwikkelen. Grafisch ziet het er fantastisch en toch levert het geen business op…

Vooraf

Het is net als met het bouwen van een huis, dan ga je de plannen voorleggen aan een architect, deze maakt een ontwerp en op basis van het definitieve ontwerp wordt het huis gebouwd. Zo is het met een website of webshop ook. Je legt uit aan een SEO specialist, deze tekent het url-plan uit hoe de site dient te worden opgebouwd. Hier gaat een grondige zoekwoordstudie aan vooraf om te zorgen dat de site later op eigen kracht al aardig kan ranken in de zoekmachines. Daarbij wordt uitgegaan van goede onpage content. De site bereikt een bepaalde positie en blijft dan hangen.

Achteraf

Nadat de site is gebouwd en een positie heeft bereikt in de zoekmachines gaat er een volgende fase in. We hebben het over offpage promotie. Hierbij komen er links van belangrijke websites terecht op de pagina’s die dienen te scoren, de zogenaamde moneypages. Dit zijn de pagina’s waar uiteindelijk effectief geld mee wordt verdient. Het zijn deze pagina’s waar al het bezoekverkeer naartoe moet worden geleid. Het zijn SEO specialisten die in staat zijn om de pagina’s te laten ranken. Dit gaat niet van de ene op de andere dag. Het is sterk afhankelijk van de concurrentie in een bepaalt marktsegment. Na 6 maanden zie je doorgaans de eerste commerciële successen.

 

https://www.score-worldwide.com/seo-bureau