Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Schutting verven

Het blijft een vervelend klusje; de schutting verven. Misschien heeft u dit nog geen één keer gedaan na het plaatsen van de toen nog nieuwe schutting. Eigenlijk is het hartstikke zonde. De schutting zag er een stuk frisser uit toen deze net uit de verf werd geplaatst in uw tuin. Het ziet er natuurlijk niet heel uitnodigend uit een schutting met schimmelvlekken en verf wat er vanaf bladderd. Dat is zonde, want een schutting is toch vaak het eerste wat opvalt wanneer iemand de tuin in loopt. Dit kan allemaal worden voorkomen worden door er beits over heen te doen. Deze beits is makkelijk aan te brengen, trekt goed en snel in het hout en vormt geen film over het hout. Ook is het onmogelijk dat er vocht onder kruipt waardoor het kan afbladeren. Zo kan uw schutting tot 5 jaar langer meegaan en er in totaal een stuk beter uit zien. Moosefarg is gespecialiseerd in deze beits. Voor de beste kwaliteit bent u aan het goede adres bij Moosefarg.

 

Ook is het mogelijk om iets anders te verven. Dit moet dan gedaan worden met de buitenbeits van Moosefarg. Dit kan gebruikt worden op alle andere materialen die van hout zijn gemaakt, waarmee je hetzelfde mooie resultaat krijgt! Het kan ook zijn dat u liever geen andere kleur aanbrengt, maar wel een houten materiaal wil verven. Ook dit kan met de kleurloze transparante buitenbeits.

 

Het is wel belangrijk dat de materialen die u wilt verven goed worden geschuurd en schoongemaakt. Op deze manier krijgt u het beste resultaat welke variant verf u ook gebruikt. Dus bent u opzoek naar verf wat uw schutting weer tot leven laat brengen? Dan kunt u het beste een bezoekje brengen aan de site van Moosefarg. Op deze site vindt u de beste soorten verven gemaakt voor uw schutting!

http://www.moosefarg.nl