Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Ronde eettafel

Ronde eettafel

Een ronde eettafel is een trendy vervanging voor de traditionele rechthoekige eettafels. Hier is waarom je zou moeten overwegen om je rechthoekige tafel te vervangen door deze nieuwe keuze:

  • De ronde eettafel is veelzijdig
  • De tafel kan gemakkelijk worden opgenomen in verschillende ruimtes en stijlen van interieurs
  • Een ronde tafel geeft ruimte voor iedereen zonder dat je je in hoeken of hoeken moet wringen
  • Ronde tafels zijn super handig omdat er geen botsende ellebogen zijn als mensen proberen om hun maaltijd te eten!

Vintage interieur

Vintage en retro, ze zijn helemaal in tegenwoordig. Steeds vaker kiezen mensen bij het inrichten van hun huis voor een vintage of retro interieur met kleuren, verlichting en meubels die verwijzen naar de geschiedenis. Een vintage interieur zorgt voor een unieke sfeer in je huis dus of je nu liever terug gaat naar de jaren 50 60 70 er is voor ieder wat wils! Oude meubels zijn te vinden bij kringloopwinkels evenals nieuw behang maar daar hoeft het niet bij te blijven mix modern design in een oude kamer indien gewenst

Eetkamer inspiratie

Door te bepalen hoe u de eetkamer wilt gebruiken, kunt u bepalen welke meubels en decoraties nodig zijn. Als de eetkamer bijvoorbeeld dagelijks wordt gebruikt voor ontbijt en diner met uw gezin, dan zijn stevige stoelen waar iedereen comfortabel in kan zitten een must-have, terwijl een extravagante kroonluchter misschien niet veel zin heeft in zo’n ruimte. Aan de andere kant, als uw eethoek ook dienst doet als studeer- of speelkamer, dan kunnen decoratieve verlichtingsarmaturen de functie ervan versterken wanneer dat nodig is, maar het ook mooi versieren tijdens etenstijd! 

Kleine keuken inspiratie

Hoe maak je een kleine keuken groter? Met het juiste meubilair kun je een kleine keuken ruimer laten lijken. Kies voor lichte kleuren, glanzende oppervlakken en transparante materialen om je kleine keuken zo ruim mogelijk te laten lijken. Een eenvoudige richtlijn is dat hoe meer van het vloeroppervlak je kunt zien, hoe groter het zal lijken. Zwevende kasten of het plaatsen ervan op poten zijn geweldige opties om keukens groter te laten lijken dan ze in werkelijkheid zijn! Als uw plafond hoog genoeg (of laag) is, kunt u apparaten zoals koelkasten eronder plaatsen, zodat er geen duidelijke breuk is tussen muren/vloeren en plafonds – hierdoor voelt alles visueel verbonden aan, wat vergroot hoe groot dingen in het echt zijn!

https://www.homemeubels.nl/blog/wanneer-kies-je-voor-een-ronde-eettafel/