Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Problemen met de electriciteit, contact de Eneco klantenservice.

Eneco energie

Eneco is een grote energieleverancier, die uit milieuoogpunt alleen groene energie aanbiedt aan de klanten. Het bedrijf is sterk gericht op duurzame energie, om te proberen ook in de toekomst schone, goedkope en betrouwbare energie aan te kunnen bieden. Het bedrijf werkt samen met het Wereld Natuur Fonds om ervoor te zorgen dat energie duurzaam blijft. Dit doet Eneco ook door windenergie aan te bieden en zonnepanelen te verkopen aan zowel klanten als niet-klanten. Mensen die klant worden, kunnen een slimme energiemeter krijgen. Hiermee kan men het energieverbruik nauwkeurig in de gaten houden en onder controle houden. Op de website kunt u nagaan of uw huis geschikt is voor Toon, zoals het apparaat heeft.

Eneco Klantenservice

Eneco heeft een uitgebreide website waar u op veel vragen antwoord kunt vinden. Staat uw vraag onverhoopt niet op de website, dan kunt u terecht bij de klantenservice. Vragen kunt u op de website heel eenvoudig aan de virtuele assistente, Emma, stellen. Zij heeft op al uw vragen antwoord. Indien u een medewerker wilt spreken, dan is dit ook mogelijk. 

Als u klant wilt worden, kunt u Eneco op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur bereiken via het telfoonnummer van de Eneco Klantenservice. U kunt hen ook bereiken via het contactformulier op de website, waarmee veel van uw vragen beantwoordt kunnen worden. Indien u een brief wilt sturen, kunt u dit doen naar: Eneco, Postbus 1014, 3000 BA Rotterdam. Zelfs vanuit het buitenland kunt u Eneco telefonisch op de Nederlandse tijd bereiken. Ook dit is op werkdagen tussen 08.00 en 18.00 uur. Schriftelijk kan het op de manier, zoals hierboven beschreven staat. Eneco is dus op allerlei manieren heel goed bereikbaar voor uw vragen.

http://nl-contact.nl/