Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Partyboot Amsterdam

U leest het goed, Partyboot Amsterdam!

Wat betekend eigenlijk partyboot Amsterdam? Partyboot Amsterdam is de partyboot van Amsterdam en omstreken. Op de partyboot Amsterdam kan ik er gefeest worden tot maximaal 250 passagiers. U stapt op achter het centraal station van Amsterdam en wij zullen dan vertrekken richting het IJsselmeer door de oranjesluis langs IJburg. De boot is een 2 deks schip waarbij je met mooi weer ook je feest op het buitendek kunt organiseren en kunt genieten van het mooie weer. Hoe uniek en gaaf is dat?

De verwachting is dat we in het najaar weer mogen varen en zijn wij Event op het Water natuurlijk weer van de partij. We hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten en wij zijn druk bezig geweest om onze dienstverlening te verbeteren. Ook zijn de schepen opgeknapt door alles van binnen te schilderen en hebben de schepen veel onderhoud gehad. Dus als wij straks weer mogen varen dan zijn alle schepen weer helemaal in orde. Wij varen voor covid 7 dagen per week 24 uur per dag en zijn niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Dit maakt ons uniek en erg aantrekkelijk voor organisaties die een feest willen organiseren voor hun achterban.

Dus bent u ook zo toe om lekker te feesten en alle ellende te vergeten van het corona virus? Wij van Event op het Water kunnen het mogelijk maken en wij maken het mogelijk. Dus bent u opzoek naar een mooie unieke locatie die niet standaard is en wat u gewend bent? Dan is Event op het Water de juiste partij voor u.

Kleine boot, groot plezier

Deze kleine boot is verrassend veelzijdig en de boot is voorzien van de basis faciliteiten zoals een goed licht- en geluidsinstallatie. We hebben verschillende schepen tot onze beschikking buiten de partyboot Amsterdam waar grotere aantallen kunnen ontvangen.

http://eventophetwater.nl