Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Palletprijzen voor onze brievenbusdozen

Palletprijzen en brievenbusdozen

Brievenbusdozen zijn een perfecte optie voor het verzenden van producten in een kartonnen doosje wat door de brievenbus past. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar van de brievenbusdozen, deze passen uiteraard altijd door de brievenbus. De afmetingen zijn: A6 brievenbusdoos, A5, A4 en A4+, het is wel erg belangrijk dat de kartonnen brievenbusdoosjes niet te vol worden geladen anders past het niet meer door de brievenbus. Soms komt het namelijk aan op centimeterwerk om de brievenbusdoos te laten passen.

 

Vanaf vandaag 4 november zijn de brievenbusdoosjes verkrijgbaar op 123Kartonnen Dozen voor pallet prijzen (!!). Dit betekend dat de brievenbusdozen per pallet beschikbaar zijn en daarom ook een lagere prijs hebben. Dit scheelt gemiddeld 4.5 cent per kartonnen brievenbusdoosje! Het verschilt per type hoeveel bundels er op een pallet gaan, er zitten standaard 50 brievenbusdoosjes per bundel verpakt. De verschillende aantal bundels die op een pallet gaan zijn 180 stuks, 80 stuks, 84 stuks,  126 stuks en 120 stuks. Wanneer de brievenbusdoosjes per pallet worden gekocht kan de prijs extreem scherp ingezet worden en daarom zijn wij momenteel ook de voordeligste van Nederland!  Het is ook handig om de brievenbusdoosjes in een groot aantal in te kopen omdat dit ten eerste verzendkosten scheelt dan wanneer de bundels elke keer los worden verzonden, ten tweede scheelt het in de prijs omdat de brievenbusdoosjes verlagen in de prijs omdat het zo groot wordt ingekocht. Tot slot is het ook milieubewuster om in pallet aantallen in te kopen omdat het maar 1 keer verpakkingsmateriaal kost en 1 keer benzine van de vervoerder. 

 

Tot slot de verzendkosten van een pallet, omdat dit natuurlijk een groter object is dan een gewoon pakket bedragen de verzendkosten 36  Euro excl. Btw. Deze verzendkosten zijn voor een standaard afmeting EURO pallet.

 

Heeft u interesse om het goedkoopste brievenbusdoosje van NL af te nemen? Neem dan vrijblijvend contact op met het team van 123Kartonnen Dozen voor advies of een offerte (info@123kartonnendozen.nl).