Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Op vakantie naar Vietnam

Ben je opzoek een diverse reis en houd je van avontuur en ook van rust. Het maakt niet uit of je voorkeur uitgaat naar een luxe verblijf of dat je meer houd van backpacken het land waar ik het over heb. Het gaat over het land Vietnam, want in dit land kan je het namelijk allebei wel. Dit land ligt in het zuiden van Azië en het ligt naast een ander mooi land Cambodja en Laos. Ook ligt het heel dichtbij China. Een vakantie in Vietnam word vaak ook samen gecombineerd met een bezoekje aan een van deze landen. Als je dan toch in Azië bent dan kun je beter nog wat extra landen bezoeken.  Een vliegticket naar terug naar Europa is toch wel duur. Een binnenlandse vlucht kost niet zo heel veel. In Vietnam heb je heel veel bezienswaardigheden die je kunt bezoeken. In dit artikel benoemen we degene die je in ieder geval gezien moet hebben als je in Vietnam bent.

Sapa

In sapa vind je heel veel grote groene rijstvelden. Overal om je heen waar je ook maar kijkt vind je deze rijstvelden. Er zijn leuke authentieke dorpjes en ook bergstammen uit Vietnam. Als je echt geïnteresseerd bent in de lokale bevolking en cultuur van Vietnam dan is Sapa de juiste plek om te bezoeken. Het is hier ook niet zo toeristisch als in andere plekken.

Mui ne

Mui ne is perfect om een scootertje te huren en de zandduinen te bezoeken. Je kunt ook kiezen om een quad te huren, maar dit is weer wat gevaarlijker. Je eindigt bij een plek waar het mooie rode strand en het witte strand samen komen. Dit is heel mooi om te zien.

Halong bay

Dit is echt een wereldwonder. Het is een baai waar je zo een tweeduizend eilandjes vindt. Het is een prachtig gezicht en je kunt het bezoeken met kleine vissersbootjes.

Wil jij graag een reis naar Vietnam? Kijk dan bij travel333, nrv reizen of koning aap voor het aanbod.

http://www.dalreizen.nl