Category Archives: Onderwijs

Alles wat je moet weten over de functie boekhouder

Een boekhouder is iemand die met cijfers bezig is. Dat weet iedereen wel. Maar wat houdt het nu echt in om boekhouder te zijn en wat doet een boekhouder precies? In dit artikel krijg je antwoord op deze vragen. En als je weet dat dit het beroep is dat je wilt doen kun je meteen… Read More »

Zowel in de avond als overdag een styling of binnenhuisarchitect opleiding beschikbaar

Is vormgeven je ding? Bekijk dan eens het programma van een styling opleiding of een binnenhuisarchitect opleiding. Linnartz Opleidingengroep beschikt over diverse opleidingsplaatsen voor de binnenhuisarchitect en styling opleiding. Zo kun je terecht in Breda, Amsterdam en Nijmegen. Je kunt hier kiezen voor een dag- of avondopleiding. Dit is naar gelang jouw wensen en de… Read More »

Cursus zakelijk Engels volgen voor taal

Cursus zakelijk Engels, is een cursus Engels voor het bedrijfsleven. Zakelijk kan zijn dat je je kan redden in het bedrijfsleven als er connecties zijn met bijvoorbeeld het buitenland. Als er een bedrijf connecties heeft met het buitenland dan moet de contact persoon zich natuurlijk wel kunnen redden met de taal, dat hoeft dan niet… Read More »