Easy Web Search
Image default
Dienstverlening

Onbezorgd verhuizen in Noord-Brabant

Verhuizen, een bezigheid met twee kanten die haaks op elkaar staan. Aan de ene kant is het vooruitzicht van het betrekken van een nieuwe woning een positieve en vreugdige ervaring. Aan de andere kant brengt dit een hoop werk met zich mee en kan dit in sommige gevallen ook nog eens zorgen voor een berg stress. Zijn alle breekbare spullen wel veilig ingepakt? Is de oude woning netjes en schoon genoeg voor de oplevering? Heb ik wel de juiste, vakkundige mensen ingehuurd om mijn spullen veilig en onbeschadigd in mijn nieuwe woning te krijgen? Allemaal vragen die kunnen leiden tot de nodige zorgen. Een goede planning en het juiste bedrijf kunnen er voor zorgen dat jij zonder zorgen kunt verhuizen. Huur daarom de vakbekwame mannen van veronthuizen.nl in om je hierbij te helpen.

De verhuizing.

Een goede voorbereiding is van groot belang om een verhuizing zo goed mogelijk te laten verlopen. Daarom wordt er samen met jou gekeken naar wat de wensen zijn en wordt het verhuisproces aangepast op de benodigdheden hiervoor. Tijdens een bezichtiging wordt er een inventarisatie gedaan van de werkzaamheden die moeten worden uitgevoerd, voor een prijsopgave van de verhuizing is het soms al voldoende om hiervoor foto’s en een omschrijving op te sturen. Aan de hand hiervan wordt er een vrijblijvende offerte aangemaakt.

Zodra er een afspraak gemaakt voor een datum waarop de verhuizing plaats zal vinden kan er indien gewenst nog advies gegeven worden over hoe je de verhuizing zelf al kan voorbereiden. Denk bijvoorbeeld aan het inpakken van breekbare spullen, het sorteren van dozen op inhoud en bestemming en bijvoorbeeld het demonteren van meubels voor het makkelijk verplaatsen ervan.

Tijdens het leeghalen van de woning is het niet noodzakelijk om hierbij aanwezig te zijn tenzij je dit zelf wenst. Bij het verhuizen van jouw inboedel is dit wel te adviseren zodat alle spullen direct op de aangewezen plek kunnen worden neergezet. Dit scheelt jou een hoop werk in het verplaatsen van dozen en meubels.

De meeste verhuizingen worden binnen een dag uitgevoerd zodat jij snel aan de gang kunt met het inrichten van de nieuwe woning en de oude achter je kunt laten. Maar om dit te kunnen wil je er natuurlijk ook verzekerd van zijn dat de oude woning in de gewenste staat wordt opgeleverd. Veronthuizen helpt ook hierbij.

De oplevering.

Bij de oplevering van een oude woning komt nogal wat kijken. Waar het simpel weg op neer komt is dat de woning in originele óf verbeterde staat moet worden opgeleverd. Bij verbeterde staat dient dit in overleg met de verhuurder te zijn vastgelegd. Zorg in dat geval altijd dat dit op papier staat zodat dit niet kan worden betwist.

Voor het opleveren in originele staat worden 5 diensten aangeboden. In veel gevallen moeten vloeren die bij betrekking van de woning zelf zijn gelegd worden verwijderd. Geverfde muren, anders dan de oorspronkelijke kleur anders dan wit moeten worden gewit. Beschadigingen zoals boorgaten moeten worden gedicht en zo zijn er vaak kleine sporen van hen wonen die hersteld moeten worden. In sommige gevallen kan het voorkomen dat bij het casco opleveren van de woning klein sloopwerk uitgevoerd moet worden, ook dit is mogelijk. Voor het leeghalen van tuinen, denk aan beplanting óf bestrating kun je ook terecht bij Veronthuizen.

Met een totaal pakket aan diensten die bedoeld zijn om de zorgen die bij het verhuizen kunnen komen kijken weg te nemen ben jij bij Veronthuizen aan het juiste adres met een top team die jou bijstaat waar je ook heen gaat.