Easy Web Search
Image default
Dienstverlening

NS klantenservice

In de wandelgangen wordt dikwijls geklaagd over de Nederlandse Spoorwegen. Ook de NS klantenservice ontvangt met regelmaat klachten over het een of ander. Wanneer treinen niet op tijd rijden of ze helemaal niet rijden vanwege bijvoorbeeld het weer. Toch valt het niet mee om op zo’n ontzettend druk bezet spoorwegennetwerk als in ons kleine landje alles gestroomlijnd te laten verlopen. Gelukkig staat de NS klantenservice klaar voor reizigers die problemen ondervinden onderweg of op hun bestemming. Met wat voor zaken kun je zoal terecht voor service?

De diensten van de NS klantenservice

De NS klantenservice levert een heel scala aan diensten aan mensen die hulp nodig hebben. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht als je problemen ondervindt met je vervoersbewijs of je de gewijzigde vertrektijden even hebt gemist. Verder helpt het personeel van de Nederlandse Spoorwegen je met:

  • Vergeten of verloren voorwerpen
  • Vergeten in of uit te checken
  • Geld terug in geval van een vertraging
  • Vragen over de OV-chipkaart
  • En meer

Wordt je OV-chipkaart gestolen? Dan kun je terecht bij de NS klantenservice. Eigenlijk kun je het zo gek niet bedenken of je kunt er wel een vraag over stellen.

Veelgestelde vragen

Het handige van de NS klantenservice online is dat je ook daar een heel eind op weg bent om geholpen te worden. Je kunt je vragen stellen aan de virtuele ‘Eva’ die je verder kan helpen. Ook staat er een sectie Veelgestelde vragen waarmee je geholpen kunt worden. Als je geen antwoord op je vragen vindt op de website van de NS klantenservice, dan kun je natuurlijk ook contact opnemen met een behulpzame medewerker. Maar dat is alleen nodig als je geen wegwijs wordt uit de informatie op de site. Je vindt er trouwens ook een forum en een klantenpanel en informatie over de huisregels.

http://deklantenservice.nl/