Easy Web Search
Image default
Bedrijven

Nieuw jaar, nieuwe kansen!

Elk jaar op nieuwjaarsdag doen veel mensen verschillende goede voornemens voor zichzelf bepalen. Dit kan zijn stoppen met roken, maar ook meer sporten. Een goed voornemen is een persoonlijke doelstelling die u voor uzelf wilt verwezenlijken in het opkomende jaar. Goede voornemens kunnen erg breed zijn, maar de meest voorkomende zijn toch wel stoppen met roken, meer geld besparen, gezonder leven, duurzamer leven en minder alcohol drinken. Wij hebben voor 2 doelstellingen verschillende tips zodat uw voornemen een stukje makkelijker wordt. Benieuwd naar welke tips dit zijn en of deze u ook kunnen helpen? Lees dan gerust verder!

 

Meer geld besparen wordt met deze tips veel makkelijker

Geld besparen komt iedereen eigenlijk wel goed uit. Wie wilt er nou niet extra geld overhouden aan het einde van de maand? Precies, iedereen wel. Een van de meest makkelijke manieren om geld te besparen in het nieuwe jaar is om over te stappen van uw verzekering. Vaak kunt u kortingen ontvangen wanneer u uzelf aanmeld bij een nieuwe verzekeraar. Het overstappen gaat erg gemakkelijk! Bent u bijvoorbeeld verzekerd bij FBTO, maar u wilt graag overstappen naar VGZ. Neem dan contact op met de klantenservice FBTO. De klantenservice FBTO kan u dan helpen met het stop zetten van uw verzekering bij hen. Daarnaast kunnen zij gemakkelijk uw gegevens doorgeven aan de nieuwe verzekeraar. Dit kan op jaarbasis al snel honderd euro schelen. En dan hebben we de korting nog niet eens erbij gerekend! Waar wacht u nog op? Stap over voor uw eigen voordeel!

 

Gezonder leven is makkelijker dan het lijkt

Tegenwoordig zijn we erg lui en verwend. Daarom wordt het ook steeds normaler om ongezond te leven. Vroeger was ongezond leven meer een cheatday dan hoe het tegenwoordig eraan toe gaat. Mensen gaan dagelijks fastfood eten en kijken er raar van op als zij problemen met hun gezondheid krijgen. Door dagelijks meer water te drinken tussen de 1,5 en 2 liter. Zult u uw metabolisme boosten. Dit zorgt ervoor dat u een beter concentratie vermogen hebt. Daarnaast is het belangrijk om voldoende vezels, vitamine en mineralen binnen te krijgen. Online vind u verschillende voedingsmiddelen waar deze stoffen in zitten.

 

 

https://www.klantenservicetelefoon.nl/verzekeringsbedrijven/fbto/

https://web-wings.nl/