Easy Web Search
Image default
Gezondheid

Natuurlijke supplementen tegen prostaatproblemen

De prostaat van mannen van een bepaalde leeftijd geeft regelmatig aanleiding tot veel ongemak. Mannen moeten ineens veel vaker plassen dan vroeger. Ze gaan nadruppelen en ze hebben niet meer de krachtige straal van vroeger. Dit komt allemaal door de prostaat die rondom de urinebuis zit groter wordt en de urinebuis een beetje dichtdrukt.

Ineens ben je niet meer de enige in huis die er ’s nachts uit moet om te gaan plassen. Dat is wel even schrikken. Staat daar ook ineens je man. En dacht je dat jij de wereldkampioen blaasontstekingen was? Nou vanaf nu kan je man er ook wat van. Dat komt doordat het dichtdrukken van de urinebuis door de vergrote prostaat ervoor zorgt dat je man niet meer goed kan uit plassen. Hierdoor ontstaan blaasontstekingen. Dat is geen fraai verhaal.

Gelukkig voor je man bestaan er wel natuurlijke supplementen met phytosterol glycosides die kunnen helpen zijn klachten wat te verminderen. De firma Oligo-pharma verkoopt in dit verband het product Vista Prosta HPX. Het product wordt in de webshop van Oligo-pharma verkocht. Dus dat is makkelijk. Het wordt zelfs thuis bezorgd. Je man hoeft er niet eens de deur voor uit.

Het listige voor mannen met de bovenstaande klachten is wel dat het ook prostaatkanker kan zijn. De klachten van prostaatkanker lijken er precies op. Pas als het helemaal uit de hand is gelopen met de kanker en als er dus uitzaaiingen zijn dan komen er meer klachten bij zoals bloed in de urine of het sperma en pijn in de onderrug. Het is dus voor mannen van een bepaalde leeftijd om zo nu en dan te laten checken hoe het met hun prostaat gesteld is. Dat is geen fijn onderzoek want het moet nu eenmaal rectaal gebeuren maar je kunt dan wel een hoop narigheid voorkomen.

http://www.oligo-pharma.nl